Išli by ste do kina za peniaze s cudzím človekom? Čo si o tom myslíte? Nová sociálna sieť Lulter by mala ponúkať okrem zábavy aj zárobok pre všetkých ktorý sa radi zoznamujú. Som zvedavý.
Nie, pretože kto by si platil za pretvárku. A kto by vôbec chcel pretvárku od niekoho. Za pretvárku by mal on mne zaplatiť, že sa hral na niečo čo nie je a klamal každým slovom a nič nemyslel vážne.
@wistingher predstav si ze si v cudzom meste a nemas cas si dopisovat ako to robis vacsinou vsade ak chces balit, takto si zaplatis a mas sancu v tom kine mozno taku babu balit aku by si nikdy nespoznal ..mozno
@19 tak by som proste išiel sám do kina alebo von.
Čo ste nikdy neboli vonku len tak bez kamarátov? úplne normalna vec..... je to divné si niekoho platiť.
Ale inak spoločník/spoločníčka také už existuje dávno, nevymyslel si nič nové, a nie radsej by som sám išiel. Však keby idem sám, mám určite vačsiu sanču niekoho spoznať ako keby mám pri sebe "akože" partnerku.
ale určite by sa to s reklamou uchytilo... keď funguje coca cola, pepsi, fanta a dávajú tam také reklamy akoby to bolo neviem aké dobré... a coca cola že ku stolu s rodinou, alebo drbnu tam ukážku krásnu s hudbou a nakonci že cocacola... no diki za taky jed a taka reklama. Však vypi 2l Cocacoly a dostaneš porážku tvl.
(a ak by daný človek vydržal moju poruchu pozornosti a jej sprievodné javy ako napr. vrtenie sa v kresle, nedávanie pozor, štuchanie doňho, trasenie sa, klopkanie, hranie sa s vlasmi, otrávené znechutené zvuky a podobné veci čo robím v kine tak by možno bola aj sranda to vyskúšať, rada nasieram ľudí)
Akože to už čo je celkom sa mi páči nápad na appky ako je gettpal či čo som to minule videl, že si normálne nájdeš "kamoša" ale aby som niekde dával ponuku že Héj idem do kina, poď so mnou za desať evri, tak toto nie
@mikaell podla mna to tam tak bude ze si mozes zvolit ci chces peniaze alebo nie
ale ak si dajaka modelka a pise ti denne 1000 chlapov a tak podla mna je to aj meritko uspesnosti na vztah
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Určite by som nešiel za peniaze do kina s cudzím človekom.
Čo ste nikdy neboli vonku len tak bez kamarátov? úplne normalna vec..... je to divné si niekoho platiť.
Ale inak spoločník/spoločníčka také už existuje dávno, nevymyslel si nič nové, a nie radsej by som sám išiel. Však keby idem sám, mám určite vačsiu sanču niekoho spoznať ako keby mám pri sebe "akože" partnerku.
ale žiadna romantika abo čo! možno by bolo kus problematické to, že v kine zvyknem zaspať.
ale ak si dajaka modelka a pise ti denne 1000 chlapov a tak podla mna je to aj meritko uspesnosti na vztah