najtrapnejšia relacie v telke čo som kedy videla...nechápem čo niektorí vidia na tom že pred tisíckami divákov povedia niekomu ako ho majú radi alebo sa nebodaj ešte aj rozrevú...trapas
nie, chcela som dat moznost "iba keby mi povedali kto je to" ale ked tak nad tym rozmyslam...(dobra anketa ...nikto koho poznam,nema dovod pozvat ma..cize nie.
..no ..keď váás nikto nepozve tak si poviete svoje ..ale kebyže sa to naozaj stalo..veeľmi by ste o tom premýýšľali ..alebo by ste okamžite zmenili náázor ...možno
ta ktoo by nesiell alee na ceste tamm by som sa celyy cass smialaa a potm by som totoo po visielanii asii zabilaa haha alee potesiloo byy ma too urcite ajj by ma to zaskociloo
kamoška raz dostala.. no bolo to dosť také trápne.. ale ja osobne by som tam nešla.. resp.. musela by som moc moc rozmýšlať a potom hmm.. kebyže viem že je tam niekto dôležitý tak možno.. ale hmm..
no akoze pochybujem ze by ma niekto pozval, maslim ze kazdemu koho som kedy poznala by to prislo trapne (tak ako aj mne)... Ale tak kebyze, moj zivot je uz pomaly cely dost trapny tak takto to mozem dokopat do dokonalosti
Tak toto už o čom No ja neviem.. Bolo by to trápne asi... Ale sem tam som to už videl a občas to je sranda .-D Raz sme kukali Slávika 2007 u nás doma a cez reklamu sme prepli a strašne to bolo smiešne Ako tam revali a tak a no neviem Ale ako pre mamku to je super program
Keď mi niekto chce niečo dôležité povedať tak preferujem jednoznačne osobné stretnutie - súkromné. Určite mi by tam nechýbal dav ľudí a kopa kamier a svetiel
No ale keby to už bolo tak sa to neodmieta - som predsa nejaký yes man
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ale asi by som šla
Neviem čo by bolo lepšie, neprísť a vyzerať jak sebecký kkt, alebo prísť a najskôr sa strápniť
Asi by som šiel, ale iba ak by mi preplatili výdavky na cestu a tak
@athelasil ,ďakujem
tak @azizi aj tebe dík...
-pred vela ludmi
-neosobne (SMS, RP alebo nebodaj mail )
No ale keby to už bolo tak sa to neodmieta - som predsa nejaký yes man