ano,lebo to čo som zažila ma nevie presvedčiť o tom žeby to malo byť tak ako to je.
aj ked som možno len naivna..asi určite
ale ne pičovina, je to enrealne nerozmýšľam nad tym a idem dalej
s dvoms ex, s ktorymi to nevyslo z dovodu toho, ze sme boli prilis odlisli a mali ine pohlady na svet a teda sa rozisli vramci problemov vo vztahu tak s tymi nie, tie problemy by tam boli stale. s tretim hej. lebo... lebo tam slo skoro prakticke dovody a koniec koncov ma to stale mata.
to je individuálne, takže ti vznikne len taká štatistika, teda keby si sa chcela tým riadiť... čo si hádam nechcela.
A nemyslím si, že je to o tom dať druhú šancu, alebo o tom, že si myslím, že by to krachlo... skôr je to o tom, že už vieš ako to ten druhý berie a ako ty. Ak to krachlo, bolo to možno tak preto, že ste napr. nemali spoločný cieľ kam sa spolu chcete dostať... :letim:
ja som uz so styroma byvalymi riesil min dvakrat nic na tom nevidim, ked uz viem co mozem od nich cakat tak to ide lahsie a chyby ktore boli v prvom vztahu sa lahko odstrania
@maxton v tvojom výroku je mierne narušená kauzalita... keby ste tie chyby z prvého vzťahu "ľahko vyriešili", tak by si sa neriešil už so 4mi bývalými, či ?
@tosom tak skoncilo to zas pre ine chyby ktore sa v prvom vztahu nevyskytovali, alebo aj pre dlzku vztahu ktora bola v prvom vztahu napr kratsia, iny vek oboch atd., ale prijmem aj moznost ze sme obaja boli osameli a tak sme sa dali dokopy ale to uz nahlas nikto nepovie
@georg21 niee, nejdem sa podla toho orientovať ja, len ma zaujíma ako to väčšina ľudí vníma @tosom už som zažila že s odstupom času som bola rada že niečo skončilo, ale teraz je to úplne iný pocit ako predtým..
mmmm iba jeden stál za to aby som sa k nemu vrátila...a keď sme sa teda dali opäť dokopy tak sme prišli na to,že nejde to už príliš veľa sa toho stalo aby sme spolu mohli fungovať
s dvomi. s jedným, s ktorým sme sa rozišli len preto, že každý z nás žije na inom kontinente. takže som nasadla do taxíku, zamávala mu, odišla na letisko a doteraz si aspoň mejlujeme. s ním som si veľmi rozumela.
a s jedným, s ktorým som dodnes takmer každý deň a sme rozídení len preto, že on je chujko vzťahový a nechápe, že by sme sa pokojne aj hneď teraz mali zobrať a bolo by to spoko
uz nesla, nemyslim si ze je to k niecomu dobre, dvakrat som sa vratila k byvalemu, ale aj tak to po case nevydrzalo, presne pre tie iste dovody, z ktorych sa nas vztah rozpadol prvykrat..hoci on chce stale aby sme boli spolu, ale ja nie, pre dobro oboch
Nie, pretoze v oboch pripadoch to boli tak zasadne veci pre ktore sme sa rozisli, ze by som im uz nikdy neverila ... A lutujem len rozchod s tym prvym, lebo dodnes verim ze keby sme sa stretli neskor, tak by to bol ten "One and Only".
určite nie s bývalými preto, že všetci sa ku mne už ku koncu správali dosť zle. úplne na mňa kašlali, ignorovali, potom si zasa na mňa spomenuli atď. a to by som sa cítila ako úplná chudera keby som sa k nim potom vrátila.
ale vo všeobecnosti ak by išlo o bývalého s ktorým sme sa rozišli v dobrom tak prečo nie. Začínam si vzťah s niekým, s kým sa cítim dobre priťahuje ma a chcem s ním tráviť čas. A nie podla toho, či si myslím, že s ním budem mať raz deti a svadbu.
hmm vidím že niekedy sa oplatí dať druhú šancu a niekedy nie aj cez vaše ohlasy si myslím že šancu si zaslúži každý, nikto nieje neomylný.. ale iba ak pre to niečo spraví ! celkom zaujímavé ako to ľudia vnímajú
Ako s ktorou. S prvou babou do ktorej som bol zalubeny 4 roky dozadu kedykolvek, to si dodnes bucham hlavu o stenu ze som to vtedy posral.
S poslednou asi tazko, podviedla ma v mojom vlastnom byte, vrazila mi noz do chrbta a zachovala sa ku mne ako uplna mrcha. Naspat ju nechcem, ale v teoretickej rovine - neviem co by som robil keby priliezla ku mne naspat, fakt neviem...
asi som sprostá ale aj po polroku by som sa k nemu vrátila keďže ja som sa s ním rozísť nikdy nechcela čo sa týka tých čo boli pred NÍM tak k tým určite nie, až on mi ukázal, čo je to skutočný vzťah a skutočná láska
Tá posledná keby sa zmenila, tak ako celý vzťah sľubovala že sa zmení, tak by som ani chvíľu neváhal, ale viem že kvôli mne sa nezmení a tak by to nikdy nefungovalo...
ano ... lebo niekedy vztahy ani tak nerozbije, skor rozmrvi nejaka hlupost a zlyhaju na nedostatku komunikacie .. nastastie aj tu jestvuju cesty, druhe sance a konecne uprimne rozhovory .. a moze z toho byt aj svadba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
aj ked som možno len naivna..asi určite
ale ne pičovina, je to enrealne nerozmýšľam nad tym a idem dalej
A nemyslím si, že je to o tom dať druhú šancu, alebo o tom, že si myslím, že by to krachlo... skôr je to o tom, že už vieš ako to ten druhý berie a ako ty. Ak to krachlo, bolo to možno tak preto, že ste napr. nemali spoločný cieľ kam sa spolu chcete dostať... :letim:
niekde v tvojom výroku je narušená kauzalita... keby ste tie chyby z prvého vzťahu vyriešili, tak by si sa neriešil už so 4mi bývalými, nie ?
@tosom už som zažila že s odstupom času som bola rada že niečo skončilo, ale teraz je to úplne iný pocit ako predtým..
ojooooj, tiež sa mi zrýchli tep, keď povieš "prevrátená kauzalita"
a s jedným, s ktorým som dodnes takmer každý deň a sme rozídení len preto, že on je chujko vzťahový a nechápe, že by sme sa pokojne aj hneď teraz mali zobrať a bolo by to spoko
...heh
ale vzťah nie, jednoducho nie, mám svojho frajera a nevymenila by som ho za nič na svete
premarnenych
ale raz to spravila a dopadlo to dobre
Ostatnych byvalych nie, lebo tam to jasne ohranicene skoncilo.
ale vo všeobecnosti ak by išlo o bývalého s ktorým sme sa rozišli v dobrom tak prečo nie. Začínam si vzťah s niekým, s kým sa cítim dobre priťahuje ma a chcem s ním tráviť čas. A nie podla toho, či si myslím, že s ním budem mať raz deti a svadbu.
S poslednou asi tazko, podviedla ma v mojom vlastnom byte, vrazila mi noz do chrbta a zachovala sa ku mne ako uplna mrcha. Naspat ju nechcem, ale v teoretickej rovine - neviem co by som robil keby priliezla ku mne naspat, fakt neviem...