otázka znie tak, či len láska stačí na vzťah. Či si vôbec nejakej inej dal šancu na to, aby Ti dala to čo ona. Tu nejde o kamarátov, ale o to, či jej Ty dokážeš dôverovať . Ďaľšia otázka znie, či máš dosť sily a odvahy na to, že s ňou budeš, všetko sa prehĺbi a ona ti to urobí nanovo. Lebo ono je to dosť možné.
Čo sa týka kamarátov, je to tvoj život, ale ak ti to vravia všetci , ktorí vás oboch poznajú...bez vetra sa ani lístok nepohne.
nie s každým, koho milujeme, alebo máme radi, ľúbime, kto nám veľa dáva, môžeme aj žiť a mať dobrý vzťah.
aj Mária Magdaléna bola pardón kurva!!!.........a stala sa svätou, pozor na to!!!
jedným z najväčších kresťských obetí je vedieť odpúšťať svojím blížnym, len láska dokáže zbúrať všetkú nenávisť a zlobu....
tvoja priateľka už trpko oľutovla svoje skutky a bude určite dobrou partnerkou pre teba....
ja hovorím ÁNO, budeš žiť s ňou a nie s kamarátmi a čo povedia je ich problém, ide o tvoj život, tvoje radosti ale aj trpke chvíle čo prináša život.....
z toho čo píšeš je myslím každému jasné že ju proste chceš tak nedaj na žiadne ,,rady,, priateľov a choď si za šťastím...až sa popáliš bude to tvoj omyl ...
podla mna nie...je sice pravda ze kazdy si zasluzi druhu sancu, ale sorry za uprimnost 3 mesiace je dlha doba...pocas tych 3 mesiacov mala dost casu si uvedomit ze hups co to vlastne robim??a navyse s tvojim znamim ci kamaratom ci kym..ak som spravne cital...verim ti ze ten stary cit sa obnovuje, ale rozhodne NIE...a mimochodom odkial vies ze ziadna ina ti nemoze dat to co ona?..a mozno aj viac...takze do tretice NIE...budem drzat palce..dufam sa rozhodnes spravne...
ježiši ..iných nerieš čo tam po nich,hlavne ,aby si ty bol šťastný,ver mi -poznám i ja
a čo sa týka jej -takto ---je to trošku spletité,ale chápem ...no nešla by som do vzťahu s človekom ,ktorý ma už raz sklamal hocijakým spôsobom,a najmä nie neverou !! ved to je to najhoršie ,čo môže byť -.-..skôr sa jej vyhýbaj,
mne sa stalo to iste.. a hned ako mi povedala ze spravila chybu(cca po dvoch mesiacoch) ze je jej to luto a ze sa chce vratit som nevahal.. lebo ju stale milujem..aj ked ma to poznacilo.. ale teraz sme opat stastni a lubime sa tak !
@vonso no môj milý, takúto situáciu ti nezávidím....samozrejme, na kamarátov ser, žiť s ňou budeš ty a ty si zodpovedný sám za seba, máš občiansky preukaz a tak ďalej, takže rozhodnutie si nenechaj ovplyvniť ááááá nevysvetľuj-praví priatelia to nepotrebujú a falošní to aj tak nepochopia (rozumej:nebudú chcieť chápať!) toľko ku kamošom a čil sa zamyslím, že ako ti je........................................................................................................................................................................................................................................................no, nechcela by som....rozum vraví jasné NIE! city jasné ÁNO! čvô čil? no, sú len dve možnosti: buď to výjde, alebo nie, ale vieš čo je najväčšie umenie života? nájsť medzi dvoma možnosťami tú tretiu! (na to som došla sama takže Ti radím- netýraj sám seba a netlač sa k nejakému rozhodnutiu - budeš aj tak stále na vážkach....chybu urobila ona, takže je na rade, aby pochopila ona teraz teba....ty ber, čo ti dáva a všímaj si, ako sa správa, daj jej pocit zázemia a "vzťahu", ale akokoľvek ju ľúbiš a chceš nenechaj sa ňou znova ovládnuť (že vo vzťahu má vždy radšej len jeden a vždy zrovna ten trpí ťa učiť nemusím, to by si mal vedieť) takže sa na ňu zbytočne neviaž - už táto vojna v tebe samom je toho obrazom! nechaj to plynúť a uvidíš časom, či sa zmenila natoľko, že vzťah zoficiálniš úplne, alebo sa na to po čase vy......ale prízvukujem: svet je plný krás a nemá význam chodiť po svete zadumaný kvôli vzťahu a neužívať si život! vzťah ťa má napĺňať, dávať ti niečo do života a nie ťa ničiť, deptať, zdepkovať a podobne....
držím palce silno moc, viem pochopiť, kde sa nachádzaš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
podľa mňa.. skutoční priatelia by to mali pochopiť a rešpektovať..
Napis ten zaujimavy sposob podvedenia, rozpis
Čo sa týka kamarátov, je to tvoj život, ale ak ti to vravia všetci , ktorí vás oboch poznajú...bez vetra sa ani lístok nepohne.
nie s každým, koho milujeme, alebo máme radi, ľúbime, kto nám veľa dáva, môžeme aj žiť a mať dobrý vzťah.
its up to you.
jedným z najväčších kresťských obetí je vedieť odpúšťať svojím blížnym, len láska dokáže zbúrať všetkú nenávisť a zlobu....
tvoja priateľka už trpko oľutovla svoje skutky a bude určite dobrou partnerkou pre teba....
ja hovorím ÁNO, budeš žiť s ňou a nie s kamarátmi a čo povedia je ich problém, ide o tvoj život, tvoje radosti ale aj trpke chvíle čo prináša život.....
takže veľa šťastia.........filip
AK je schopná Ťa podviesť, nieje to dievča, s ktorým budeš dlhodobo štastný.
AK to urobila raz, je veľký predpoklad že to urobí znova.
Viem že je super, ale spomeň si na pocity , keď si zistil že Ťa podviedla. Naozaj chceš riskovať Že to môžeš zažiť znovA?
ak veríš že sa zmenila, a máš ju rád, skús to
dakedy človek potrebuje aj druhú šancu...
a čo sa týka jej -takto ---je to trošku spletité,ale chápem ...no nešla by som do vzťahu s človekom ,ktorý ma už raz sklamal hocijakým spôsobom,a najmä nie neverou !! ved to je to najhoršie ,čo môže byť -.-..skôr sa jej vyhýbaj,
ale rob ako chces.
clovek zije z chvile, cize nikdy nevies ako bude
držím palce silno moc, viem pochopiť, kde sa nachádzaš