Po akom dlhom čase by ste boli schopní stretnúť sa s niekým cez net, ak tá prvá skúsenosť nedopadla práve najlepšie, resp. stretli by ste sa s niekým vôbec ešte niekedy? A na čo by ste si dávali viac bacha?
@3 rýchlo! proste keď nemám problém sa dať do reči s neznámym človekom v bare, tak neviem prečo by som nemohla ísť pokecať s niekým, s kým nám funguje interentová komunikácia.
@spiralfaust 1. pochybujem, to by mala taku traumu ze by sa nieze s nikym uz v zivote cez net nestretla, ale ani si s nikym nezacala pisat podla mna
2. tak ked vidim ze namiesto cloveka na fotke sa dostavi niekto iny, popripade i ked je to ten isty clovek ale ma oplzle narazky a reci atd. tak asi sa zoberiem a idem prec treba trosku rozumu, trosku opatrnosti, nestretavat sa mimo civilizacie a nestane sa nic take, resp. velmi mala pravdepodobnost.
Podla toho s kym, ci by sme si rozumeli aj na nete atd. Kebyze si pisem s nejakou sexy jebou korejcankou, tak nevaham ani sekundu kazdopadne mna absolutne nerajcuje vypisovat si s ludmi cez net, takze toto ide uplne mimo mna...
sranda čítať vaše katastrofické scenáre, čo sa asi mohlo stať to stretko samo o sebe bolo super, len sled tých udalostí nebol práve eh...no najlepší
(tí, čo chcú vedieť viac nech si prečítajú a blogu, nie nerobím si týmto reklamu asi už viem čo urobím, ale nie som o tom ešte pevne rozhodnuta, takže sa na to asi vykašlem a nebudem nič riešiť na silu.
ale väčšinou na také veci prikyvujem ked som bud vo veľmi mega super nálade, alebo zas naopak. ale zas ked chcem aj ja stretnúť toho človeka, tak nezáleží vlastne na nálade
Stretla som sa z netu 4krát z čoho jeden bol Birdzák, s ktorým som mala akože taký kratší vzťah (a som rada, že sem už nechodí), potom taký praštený chalan čo mi nesadol, potom taký východniar čo bol celkom fajn a potom moja terajšia dvojročná láska
tak asi po nejakom tom mesiaci.... zaleží od okolností..... a keby to prve dopadlo zle tak možno až po dlhšej dobe..... no a hej stretla som sa a zatial dopadli všetky ok
@sugy1 tak to potom neviem, ako od teba dostanem toho kamarata, nechcem ti pri pripadnom stretnuti kazit statistiku
A k teme sa moc vyjadrit neviem, za cias finalie som sa stretla s par ludmi a vsetci boli super (aj ked som vacsinou bola oproti nim krpec)... nepamatam si, ze by som sa niekedy stretla s niekym vo dvojici s nejakymi ocakavaniami, ktore by ma mohli extra sklamat (teda, ocakavala som, ze sa nestretnem so psychopatmi, ale nic v style "ak toto dobre vypali, tak sa vezmeme"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
na to, ci mame co robit a kam ist
Pravdepodobne by som sa s ním/ňou nikdy nestretla.
2. tak ked vidim ze namiesto cloveka na fotke sa dostavi niekto iny, popripade i ked je to ten isty clovek ale ma oplzle narazky a reci atd. tak asi sa zoberiem a idem prec treba trosku rozumu, trosku opatrnosti, nestretavat sa mimo civilizacie a nestane sa nic take, resp. velmi mala pravdepodobnost.
(tí, čo chcú vedieť viac nech si prečítajú a blogu, nie nerobím si týmto reklamu asi už viem čo urobím, ale nie som o tom ešte pevne rozhodnuta, takže sa na to asi vykašlem a nebudem nič riešiť na silu.
Ja by som šla.
V najhoršom zdrhneš.
a potom ešte s pár milými ľuďmi, ktorí boli na živo ešte milší
určite choď do toho !
vždy sa môžeš na niečo vyhovoriť
prípadne vždy sa dá s dotyčným zrušiť kontakt
nikdy nevieš ako sa to skončí
ja som si raz písala s jedným chalanom 4 mesiace,potom sme sa stretli a už to budú 2 roky čo sa stále (skoro každý deň) stretávame
Celkovo stretká sú fajn, chod do toho.. nič tým nestratíš
a viacero iných birdzákov som stretla ale s tými som aspoň nejak bola v kontakte keď aj len trochu
vyjde,vyjde to-nevyjde,nevyjde to...
A k teme sa moc vyjadrit neviem, za cias finalie som sa stretla s par ludmi a vsetci boli super (aj ked som vacsinou bola oproti nim krpec)... nepamatam si, ze by som sa niekedy stretla s niekym vo dvojici s nejakymi ocakavaniami, ktore by ma mohli extra sklamat (teda, ocakavala som, ze sa nestretnem so psychopatmi, ale nic v style "ak toto dobre vypali, tak sa vezmeme"
Často mám pocit, že stretávam veľa nových ľudí lebo dakedy si neviem spomenúť odkiaľ sa poznáme to preto, že poznám veeľa ľudí rôznych vekových kateg.
Zažila som katastrofálne stretká a dúfam v to, že podobných kojotov už nestretnem(,ale väčšinou býva opak pravdou).
Dávala by som si bachaaaaa na úchylné dotyky alebočo.
A teda nebála by som sa šľahnúť mu skrz papuľu, ak si to zaslúži.