Ahojte, som teraz v deviatke a rozmýšľam o tom, že by som v druháku chcel vypadnúť z tohto zapadákova na rok/polrok do usa. Viem, že je ešte čas ale neviem sa rozhodnúť medzi polrokom a rokom.
Výhody roka (podľa mňa):
-budem vedieť lepšie anglicky
-to j
Ja by šiel na polroka.. Hlavne kvôli tej škole. Bo neviem jak by som už ten pol rok doberal nie to ešte aby som sa mal sam učiť učivo z celeho roku školskeho to by som rovno mohol opakovať ročnik...
A inak tiež som tak chcel isť ešte jak som bol v 1. ročníku na strednej som rozmýšľal žeby som šiel v 2.ročníku do Japonska ale nešiel som samozrejme bo som srab
keby som mala moznost vobec na nieco take ist a rozmyslala by som len nad tym, ci pol roka alebo rok, tak jednoznacne rok ked vydrzis bez rodiny pol roka, vydrzis uz aj raz tolko, komisionalky zvladnes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
A inak tiež som tak chcel isť ešte jak som bol v 1. ročníku na strednej som rozmýšľal žeby som šiel v 2.ročníku do Japonska ale nešiel som samozrejme bo som srab
Komisionálky zvládneš, a ten rok prebehne ani nebudeš vedieť ako
Spolužiak bol tak, o nič neprišiel, veľa získal.
Akurát musel opakovať ročník, lebo v Amerike nie sú také priemyslovky ako u nás. Ale pri gymnáziu to nie je problém.