caute...mam taky problem ze neviem sa rozhodnut na aku strednu skolu mam ist...Som zo Svitu to je pri poprade...Na vysvedceni mam 3 dvojky ostatne jednotky a hladam nejaku It strednu skolu...V poprade je jedna sukromna a jedna technicka o ktorej som pocul
@tomik51 netvrdím že sa vyznám, ale mám pocit že žiadna nesúkromná stredná škola nebude naozaj nejakým podstatným spôsobom zameraná na IT, pokiaľ nepôjde o elektrotechnickú priemyslovku (a do tejto kategórie asi spadá tá o ktorej hovoríš že tam nechceš ísť), čiže by som ti poradil nejaké buď všeobecné alebo matematické gymnázium a potom IT výšku.
Ak sa zaujímaš o IT tak jediná tvoja šanca na zdokonalenie je samoštúdiu. Asi by som na tvojom mieste zvažoval nejaké gymnázium z rozšírenými hodinami informatiky.
I keď časom zistíš že stredná škola je nepodstatná. Hlavne že nejakú máš.
ja som siel na gymnazium s tym ze okrem norm informy mam z nej teraz v 3 rocniku jeden seminar a v 4 rocniku mam 2 seminare, cize 4 hodiny tyzdenne naviac
to čo @finrod s tým že na slovensku ani moc neviem že by nejaká škola zameraná na IT existovala (myslím stredná) a takisto si myslím to čo @semhamforas že sa zdokonaľuj sám...
IT je široký pojem to je všetko od sietí cez aplikácie, hardwary, programovanie, grafiku atď atď atď ... zameraj sa na to čo by si mal tak v pláne robiť a v tom sa sám zdokonaľuj.. a ak to je náhodou programovanie tak mi napíš TSku môžem ti dať pár rád na aké stránky a súťaže sa odkázať..
ak chceš do Prešova, tak Košice nie sú až o toľko ďalej toto je vraj veľmi dobrý gympel zameraný na programovanie » gymbosak.sk/...
robia veľa súťaží a podobné veci a nemal by si potom problém dostať sa ztadiaľ na dobrú výšku
ale na tvojom mieste by som išiel aj tak na obyčajné gymnázium a učil sa programovať doma ako samouk a tak si vyberieš, čo ťa baví a to budeš robiť doma + ak ťa to za tie 4 roky prestane baviť, tak stále máš po obyčajnom gymnáziu možnosť ísť prakticky na hocijakú výšku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
I keď časom zistíš že stredná škola je nepodstatná. Hlavne že nejakú máš.
IT je široký pojem to je všetko od sietí cez aplikácie, hardwary, programovanie, grafiku atď atď atď ... zameraj sa na to čo by si mal tak v pláne robiť a v tom sa sám zdokonaľuj.. a ak to je náhodou programovanie tak mi napíš TSku môžem ti dať pár rád na aké stránky a súťaže sa odkázať..
Ale platí sa tam dosť lebo je súkromná. Kamarátov brat tam chodí a platí sa tam nejak na zaciatok 600€ (dostanes aj notebook) a potom podľa prospechu
robia veľa súťaží a podobné veci a nemal by si potom problém dostať sa ztadiaľ na dobrú výšku
ale na tvojom mieste by som išiel aj tak na obyčajné gymnázium a učil sa programovať doma ako samouk a tak si vyberieš, čo ťa baví a to budeš robiť doma + ak ťa to za tie 4 roky prestane baviť, tak stále máš po obyčajnom gymnáziu možnosť ísť prakticky na hocijakú výšku