mám používam iTunes už asi tri roky a dnes mi prišlo pár ( asi 5) mailov na sumy, z ktorých sa už hlava krúti práve z iTunes. je to platená aplikácia? nekupovala som žiadnu hudbu ani videá cez to, len keď som stiahla pesničku tak som ju cez
@stormmast3r preboha. čo mám teraz robiť?.. a inak nie je troška divné, že sú tam slovenské e mailové adresy. ono mi to prišlo asi 5krát s rôznymi emailami na centrume a rôznymi sumami... čo mám robiť preboha?
@stormmast3r na každom z tých mailov je že: billed to: a potom maily.. Billed to neznamená, že na koho je to účtované? keď je to na tých ľudí s tými mailami prečo to prišlo mne?? nerozumiem už ničomu
bože čo stresuješ? mejl v angličtine s odosielateľom so slovenským mejlom, ešte k tomu keď ti prišiel viackrát a s rôznymi odosielateľmi, veď to je trošku ujeté, nemyslíš?
@stormmast3r no šak tak..účtované na.. len nechápem prečo to mne prišlo chcú mi privodiť infarkt?? ešte musím napísať aj zvyšným štyrom ľuďom.. ja som zvedavá čo sa robí... ale za tri roky mi nič také neprišlo..
teda ja osobne si myslím, že je to dosť neštandardná požiadavka na platbu, v takejto mejlovej forme. keby si mala aktivované niečo, čo je spoplatnené, určite by si vopred niekde musela zadávať číslo karty, z kadiaľ by ti to automaticky ťahalo, keby si si niečo kúpila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Receipt
Billed To:
eduard.riska@centrum.sk
Order Number: 5686187
Receipt Date: 01/10/10
Order Total: $301.99
Billed To: Store Credit
Item Number Description Unit Price
1 Whatever You Like [Digital 45]
Write a Review Report a Problem $172.99
Subtotal: $071.99
Tax: $0.00
Order Total: $364.99
Please retain for your records.
Please See Below For Terms And Conditions Pertaining To This Order.
Apple Inc.
You can find the iTunes Store Terms of Sale and Sales Policies by launching your iTunes application and clicking on Terms of Sale or Sales Policies
Answers to frequently asked questions regarding the iTunes Store can be found at » www.apple.com/support/itunes/...
napr. ked som mal iphone som sa na iTunes zaregistroval na vymysleny ucet, ale to som tahal len free apps takze neviem ti povedat..
bože čo stresuješ? mejl v angličtine s odosielateľom so slovenským mejlom, ešte k tomu keď ti prišiel viackrát a s rôznymi odosielateľmi, veď to je trošku ujeté, nemyslíš?
@stormmast3r no to by som bola neskutočne šťastná... ďakujem ti veľmi krásne, ja by som asi neprežila. .. ďakujem fakt
@luc.ka tak to ma ani nenapadlo...
a 35 1. januára 1970 o 01:00 Ďalšie fóra »
1. Vymaž itunes
2. Kašli na to bez osobnych udajov nemaju ti kam poslat fakturu, cize chill out
» discussions.apple.com/thread.jspa?mes...