Preco elektronicku ? Precitat si klasicku knihuje predsa omnoho pohodlnejsie! A jedna kniha by Ta snad nezabila... Neboj, nelepta to dlane, ked to chytis
@bordelaux aha akože fakt diki, nenapadlo ti, že som na nete hľadala ale som proste nenašla?? keď sú ľudia takíto "ochotní" hneď ma prejde chuť vôbec o niečo prosiť
@flussica bola som v školskej, v mestskej, u nás v obci, ale nikde ju nemajú mám za život prečítaných viac kníh ako si myslíš
@seagull1 a čo si myslíš, že ja prídem, kuknem a idem? jasné, že som sa pýtala aj knihovníčok....proste nemajú ju nikde, kde mám prístup, tak som len chcela vedieť, či niekto nepozná nejakú elektronickú verziu, keďže ja som žiadnu nenašla.... ale tak tu sa dočkám akúrat tak ničoho... čo už no
@seagull v susedných mestách? hej 4O km idem cestovať na to sa vybodnem, radšej poviem v škole, že to nikde nemajú... a ani požíčané nie sú, proste VôBEC ich nemajú
@missewo Ou, tak mi to dnes nevyslo.. Prepac, hlboku moju omluvu prijmi a navrat spat svoju stratenu doveru voci pomoci od ludi z Birdzu - kazdy tu chce Tvoje dobro (*nenechaj si ho vziat ). Ale mala si sa zmienit o tom, ze to v knizniciach nemaju, lebo inak - co cakas (nic v zlom, toto je skor kritika voci nam, zlym a sarkastickym ? Dokedy to mas mat precitane?
digitalizovane knihy su len 70 rokov po smrti autora...ale mozno niekto ma, len sa musis popytat.....a tu knihu je tazko zohnat....ja by som si ju tiez precitala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
dost originalne
@flussica bola som v školskej, v mestskej, u nás v obci, ale nikde ju nemajú mám za život prečítaných viac kníh ako si myslíš
@seagull1 nemajú nikde
.... a fakt ďakujem, som si myslela, že birdz je tu nato, aby si ľudia pomohli trochu...ale asi len ide o to, kto viac toho druhého odfajčí...