chyba mi tu "vanity" aneb stolcek so zrkadlom kde by som mohla mat vsetky kozmeticke vecicky. a este mi tu chyba 1 skrina na oblecenie. vlastne mi tu toho chyba dost vela a nenatrepala by som sem uz nic lebo je tu tak malo miesta ze je to nerealne
po 8 rokoch provizórne zariadenej izby, konečne budem mať novú skriňu, vymaľované a tlačiareň nebude na krabici v ktorej sme ju kúpili. Nezostane mi miesto na bicykel a dielňu na náradie s ním spojenú.. (okrem toho sa tu povaľuje plno iných vecí)
verzií mojej vysnívanej izby je viac. jedna je v jednoizbovom byte a druhá v podkrovnom apartmáne/rodinnom dome.
keďže si ale v súčasnosti skôr pripúšťam svoju budúcnosť v jednoizbáku tak to bude vyzerať takto nejak:
na jednej strane posteľ (taká že by som ju rozložila a bola by pre dvoch, viete ako :-S )skrytá za peknučkým závesom, v strede malý gauč, oproti telka, na jednej stene knižnica a na druhej veľká skriňa s veľa vecami a ešte všelijaké pekné milé vecičky po stenách a poličkách, akvárko s rybičkami, mačací pelech, bodkované/prúžkované steny, kvietočky a farby :happy:
a niekde ešte aj stôl pre 2-4 ľuďov aby bolo kde papať keby náhodou bola návšteva
jupí bude sa mi supersky bývať na novom zélande!!!
mne chýba celý byt a ked bude tak si ho pekne zariadim a určite tam nesmú chýbať nejaké obrazy a v izbách chcem parkety a v strede taký huňatý koberec alebo kožušinu
high end aparatúra - ktorá by aj šajby vyjebala z okna, leňoška z pštrosej kože, akvárium morské, knihovňa s komplet všetkými knihami od Marxa a Engelsa, šatník s rôznym oblečením zo sveta, mini bar, fajčiarsky kútik, apple macbook pro s retinou, šperkovnica, kvety, menší teleskop na pozorovanie nočnej oblohy, taká prenosná elektrická pec na pizzu, redbull chladnička, žako kongo párik, klavír, šachovnica z mramoru a figúrky z ivory, starožitný písací stôl s tý špeciálnym trezorom na dokumenty, riaditeľské kreslo z mercedesu S vyhrievané vetrané masážne s dofukom a pamäťou a možnosťou vyklopenia opierky na nohy, párobrazov od Benku, vypreparované zvieratá, podlaha mramor, ak by bola moja izba väčšia minikútip pre reštaurovanie áut s jedným modelom auta po ktorom túžim a to Porsche 911 Super Carrera, malé zariadenie na varenie piva a vždy narazený súdok, vitrína s minerálmi, polohovateľná postel prešitá ovčou vlnou, spratná posilovňa, menší krb - maličká indoor jacuzzi pre dvoch, lódžia okolo 15 metrov štvorcových, kde by mohli rásť nejaké moje obľúbené potraviny, pelech pre psa, samozrejme by nesmel chýbať televízny príjimač 84 palcový 3D s 3840 x 2160 pixelmi hernou konzolou a Blu Ray kde by som pozerával farmár hľadá ženu a ostatné moje obľúbené relácie, Led osvetlenie na tlesknutie, kompletná sada ružového porcelánu, mini grill - kuchyňu špajzu kúpeľňu a ostatné miestnosti v podobnom duchu, menší kúti na štýl pokrového stolu a rulety, biliard, pretláčací stôl, Dj mix pult, kamerový systém, fajčiarsky kútik, profesionálny kávovar s možnosťou množstva druhov káv, stacionárny bicykel, stojan s plátnom na maľovanie, neprestrelné determálne okná a pancierované dvere s titánovými vzperami vystužené obvodové murivo titánovými platňami, nezávislé kúrenie, nezávislý prívod vody - únikový východ, arzenál, chladné zbrane, nejaké pasce na zbojníkov, nezávislý vchod do garáže rovno z izby resp. pevnosti ... tam pancierovaná MB G-classe a Maybiho 62S Stretch Limo a to MB-čko so strielňami ako mala tá nemenovaná org. skupina s prídavnou 200L nádržou, ďalej nad garážou heliport a na ňom high security vrtulník pre 6 osôb, green, tenisový kurz, bazén s protiprúdom s beach, ďalej by som chcel veľmi jednu slúžku a komorníka, ktorí by sa o mńa starali a jednu bodyguardku, profesionálnu spoločníčku a jedno páža ako kedysi mali Borgiovci, iste som toho ešte veľa zabudol, 500 karátov briliantov, investičná platina, akcie a zmenky, v prípade potreby... v prípade rezidencie na pobreží menšie mólo s kópiou Abrahamovičovej Eclipse a ultrarýchleho člna, tak na úvod si myslím že by toto mohlo byť, kým moja megalománia neprerastie do extrémnejších výšin
no, ja by som privítala keby tu mám posteľ, stôl, kreslo alebo gauč, skriňu na oblečenie, skriňu na ostatné veci, kôš na prádlo, koberec a občas keby som tu sama.
celkom sranda že u našich mám izbu s dvoma stolmi, gaučom aj posteľou aj milión skriňami aj fajným kobercom sama pre seba holt, neviem si veci vážiť asi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
dala by som sem viac kvetov, nejake obrazy alebo moje cmaranice na stenu aa nejaky koberec hunaty
a chýba mi tu tá garážová jama, ktorú sme zabetónovali - chcela som tam mať farebné guličky a skákať do nich...a otáčacie kreslo
keďže si ale v súčasnosti skôr pripúšťam svoju budúcnosť v jednoizbáku tak to bude vyzerať takto nejak:
na jednej strane posteľ (taká že by som ju rozložila a bola by pre dvoch, viete ako :-S )skrytá za peknučkým závesom, v strede malý gauč, oproti telka, na jednej stene knižnica a na druhej veľká skriňa s veľa vecami a ešte všelijaké pekné milé vecičky po stenách a poličkách, akvárko s rybičkami, mačací pelech, bodkované/prúžkované steny, kvietočky a farby :happy:
a niekde ešte aj stôl pre 2-4 ľuďov aby bolo kde papať keby náhodou bola návšteva
jupí bude sa mi supersky bývať na novom zélande!!!
Aj ja po ňom dlho túžim
Som rada, že aj niekto iný nad takými vecami rozmýšla
celkom sranda že u našich mám izbu s dvoma stolmi, gaučom aj posteľou aj milión skriňami aj fajným kobercom sama pre seba holt, neviem si veci vážiť asi
jlavne nech je tam okno