Potrebovala by som poradit.. ide totiz o isteho spoluziaka co sa nedavno rozisiel so svojou priatelkou.. odvtedy si piseme, stuchame sa a vsetko mi lajkuje..mam sa onho snazit alebo mam kaslat nanho? Nebude to prilis skoro?
aby ste sa vsetci neposrali z toho ze je to cez fb.. niektori ludia nemaju odvahu oslovit normalne, cez fb sa aspon da zistit ci je zaujem obojstranny.. a ze tu na fb picujete im aj tak nepomoze nabrat tu odvhu.. jebnute hlavy fakt
@hoperpohroma asi prvá normálna reakcia..a to som si este pred hodinou ked som sa sem registrovala myslela, ze je to tu nieco viac ako pokec a iné podradné stránky....
nehehehehe na jednu stranu tu súhlasím s prevládajúcim názorom a na druhú stranu nemôžem z toho že väčšina ľudí čo tu pičuje chodí alebo kedysi chodila na pokec sa zoznamovať no teraz ste tu hrozne múdri
@zouska nemas za co ono to tu je ako pokec, len tu sa ti ludia snazia vyzerat inteligentne a picuju na vsetko (a to si klepla klinec po hlavicke, lebo fb je jedna z ich najoblubenejsich pindacixh zalezitosti a pritom 24/7 sedia za birdzom akoby to nebolo nieco v podstate rovnake)
Myslím, že dôvod nie je podstatný. A myslím si, že aj keby bol s tebou, tak by myslel na ňu a na ich vzťah. Ale možno sa mýlim, toto sú len moje pocity a skúsenosti.
hej mám chalana z birdzu ... s tým rozdielom,že nerobil to čo tento tu spomínaný a s tým rozdielom,že som s ním vôbec nechcela chodiť ... teda nechcela som s ním nič riešiť kým sme sa nepoznali osobne atď..vôbec som nerozmýšľala nad vzťahom s ním .... všetko až po stretku .... víš .. .
a to tieto generacie maju robit na moj dochodok?? kristove rany ved zdochnem od hladu a budem na ulici...kiez uz by niekto vymyslel liek na demenciu...
ale však to nieje vzťah z netu ! keď je to spolužiak tak sa asi vidia každý deň nie ? a to, že ju šťuchá a všetko lajkuje znamená, že si ju všíma... keby ju bral len ako spolužiačku tak nestráca čas a energiu tým, že klikne na "páči sa mi to" alebo "šťuchnúť" .. páči sa mi, aký sú tu všetci inteligenti a nikdy sa nezoznamovali cez net birdz upadá vďaka ľuďom ako sú niektorý z vás len tak ďalej a bude to tu pokec č. 2 už fakt a nedrbte na face väčšina z vás je tam online deň/noc non stop
a k téme :
spýtaj sa ho, ako ťa berie či ako kamarátku, spolužiačku, niečo viac uvidíš, že sa tým aj on osmelý
@torpedo08 presne tak...vtedy neboli PC, Mobil, Internet za totáča. Všetko sme robili priamo...tŕtkali na priamo, chodili a balili dievčatá. Dnes to robíte cez net.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
Počuj a reálne sa rozprávate, šťucháte a... hovoríte si komplimenty?
o pár rokov na fejsbuku bude tlačítko "osúložiť" a ľudská populácia vyhynie pretože všetci budú jebať virtuálne
Ak to bolo fakt nedavno, treba trocha pockat. Lebo take vztahy potom nekoncia dobre. Ale az to zostane len na facebooku, tak to moze byt jedno
Ach deti (ach)
2) so spolužiakom by som v živote nechodila.Mať ho ďalších 5 rokov na očiach po rozchode by mi nepadlo dobre...
ano jasne..vsak sme spolu kazdy den..stale sa smejeme podpichujeme ..ale to uz dost dlho..
len doteraz to bolo len v skole na nete sme sa vobec nekontaktovali..
@zuzk496 kým ma nepoznáš moje problemy si neber do huby
dakujem
A ak aj nemáš 10 a máš viac, tak aj tak kašli naňho, ak sa len prednedávnom rozišli.
@ mademoisellemoi to som sa mala akoze zasmiat? Ups, nevydalo..
veľmi vás prosím chalani preťahujte čo sa dá bárs aj zástrčky, len nech tych dablkočárov je po uliciach viacej.....filip
@gagrr nie nemam
@hoperpohroma dik za objasnenie o co tu v tejto komunite..asi v najblizsej dobe prehlasim ze som sa odtial zmazala aby som bola kuul
Myslím, že dôvod nie je podstatný. A myslím si, že aj keby bol s tebou, tak by myslel na ňu a na ich vzťah. Ale možno sa mýlim, toto sú len moje pocity a skúsenosti.
Len sa nenechaj odradiť mojim komentárom. Skús si z neho len zobrať "poanučenie" alebo ako to napísať. V každom prípade držím palce.
@hajzelbaba konstruktivnejsi komentar nebude?
hej mám chalana z birdzu ... s tým rozdielom,že nerobil to čo tento tu spomínaný a s tým rozdielom,že som s ním vôbec nechcela chodiť ... teda nechcela som s ním nič riešiť kým sme sa nepoznali osobne atď..vôbec som nerozmýšľala nad vzťahom s ním .... všetko až po stretku .... víš .. .
BTW-ty ma sleduješ? smiley:
a k téme :
spýtaj sa ho, ako ťa berie či ako kamarátku, spolužiačku, niečo viac uvidíš, že sa tým aj on osmelý