tych 5 minut co clovek travy pred dverami a caka kedy ho zavolaju dnu su nesmrtelne dlhe a certovsky kratke. clovek sa citi ako pred kolabsom. mozog pracuje na plno a snazi sa vyrovnat stresom a tym sa viac stresuje. citis sa psichicky na dne. a toto ma byt skuska dospelosti? preco nas tyraju, preco tyraju " male deti" mame svoje prava, co vlastne ziskame touto skuskou? Polka ludi dostane totalne okno a ta druha uzpomaly nevie ani ako sa vola. co tym sleduju? takto nas chcu objektivne znamkovat . tak prosim ale nech necakaju ze sa im za tuto vypetu sytuaciu niekto podakuje
@dolphin ja pracujem veľa rokov, pracoval som v televízií, pracoval som v zahraničných firmách aj pre také veľmi seriózne firmy ako časopis TREND a nikto nikdy nechcel ani odomňa maturitné vysvedčenie
vy nechápete, že to vysvedčenie fakt nikoho, okrem rodičov, nezaujíma? D
@freedomko minimálne by som ti mohol povedať dva štvorpísmenkové nicky ľudí, čo chodili na BIRDZ a nemajú maturitu a normálne pracujú a zarábajú, vlastne tri nicky...
@Tomas otazka: zobrali by ta do tych firiem keby su tu maturitu nemal? Nepytali sa ta mozno preto lebo, ked sa na teba pozrie personalista tak asi vidi, ze nesi luzer bez matury. A aj keby si ju nemal si clovek co nieco vie a naco by im bol clovek s Ing. ked nedokaze to co ty?
Su rozne nazory. Niekto si zaklada na papiery, niekto na vedpmostiach a sikovnosti. A tak to potom zvacsa vo firmach aj vyzera.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
vy nechápete, že to vysvedčenie fakt nikoho, okrem rodičov, nezaujíma? D
Su rozne nazory. Niekto si zaklada na papiery, niekto na vedpmostiach a sikovnosti. A tak to potom zvacsa vo firmach aj vyzera.
mna skor zaujima to ze ked seknem stym ci budem mat dostatocne velky dochodok a zarobok