potrebujem pomoc.. kamrat bol na slovneksu a odoisle do zahraničia a vraj pride po novom roku ale ja som sa mu bala povedat jak tu bol že ho lubim abo niečo podobne...a teraz to lutujem lebo odisiel a dozvdel sa to teraz a ked pride naspet na slovensko ne
@smovlinka2222 v tom prípade zostaň s ním len kamoška...fakt ja viem čo prežívaš ja som do mojho najlepšieho kamoša ktorý býva už v spomínanom FR ale sme len kamoši
Páči sa mi halan, on je koket (koketuje). V škole ho zdravím, pomaly okolo neho hodím, aby si ma všimol. Ale on ma nikdy neodzdraví. Aký má koket život? Existuje, nejaká téma, že by som s ňím diskutovala? Páči sa mi hlapec, poznáme sa dva roky, nemám od neho odozvu. A chodí tam s nejakým dievčaťom, existuje, nejaká téma, že by som s ňou diskutovala?
Chcela som ho získať, pobaviť, povedala som mu, že som tehotná, že je na nevydržanie, že mám kontrakcie, už nevydržím. Ale to nezabralo.
Ešte som bola za koketom s kvetmi, komunikovala som iba s jeho mamou, za zatvorenými dvermi, že nech mi ho zavolá, hovorila že nie je doma a nevie, kedy dojde. Tak som hovorila jeho mame, že doniesla som jemu kvetiny nechám ich za dverami, zložila som kvetiny ku jeho dverám a odišila som. Neurobila som zle, keď som nechala kvetiny za dverami? Stale tie dvere....... Mám koketovi niečo napísať?
Keď ľúbim tak ľúbim, no skoro som sa posral,čo už môže také mača vedieť o láske.To že ťa začne svrbieť pipina,pri pomyslení naňho,nie je láska je to len pud.Na to čo je láska prídeš oveľa neskôr .
No odhliadnuc od veku 14 rokov, by som skôr použil výraz mám ho rada... ale keď to s ním myslíš úprimne a nevieš na neho zabudnúť, tak to stojí za to mu to povedať-povedať, nie napísať niekde na FB a potom uvidíš- keď to nevyskúšaš, tak to budeš potom ľutovať a keď by na to aj zareagoval negatívne, tak za to potom nestál... veľa šťastia, trpezlivosti a zdravého rozumu...
pozriem sa na to z tretieho pohľadu... šiel do zahraničia, kde zrejme chcel ísť, anglicko je nádherná krajina... neviem, ja by som mu to neničila pocitmi 14 ročnej pubertiačky ktorá zrejme o pár mesiacov bude cítiť to isté k niekomu inému
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ostaňte kamaráti
nič s tým neurobíš, nemá to význam. Ja mám holku v BA a už to je moc
Chcela som ho získať, pobaviť, povedala som mu, že som tehotná, že je na nevydržanie, že mám kontrakcie, už nevydržím. Ale to nezabralo.
Ešte som bola za koketom s kvetmi, komunikovala som iba s jeho mamou, za zatvorenými dvermi, že nech mi ho zavolá, hovorila že nie je doma a nevie, kedy dojde. Tak som hovorila jeho mame, že doniesla som jemu kvetiny nechám ich za dverami, zložila som kvetiny ku jeho dverám a odišila som. Neurobila som zle, keď som nechala kvetiny za dverami? Stale tie dvere....... Mám koketovi niečo napísať?