Vitajte ľudia, zaujímalo by ma, ktorý film sa vám najviac páčil od pána Chan-e.
Najradšej by som keby ste sem dávili tie staršie filmy, od 80´ -2000. Myslím si, že v tom období mal najlepšie filmy. Ak sa mýlim, kľudne sem hoďte linky aj na iné filmy..
New Police Story, Križovatka smrti, Vtedy na východe, Šanghajskí rytieri, Tuxedo, Who am I ... tieto sa mi od neho páčili asi najviac ... ale rád si pozriem všetko kde hrá
tiez asi to, co v @7 i ked neviem, ci je to to iste jackie tam musel pit pocas zapasu vino aby sa opil a vyhral bitku. to sa mi dost pacilo. ale celkovo mam rad jeho stare filmy
Videla som s ním aj tie veeeľmi staré filmy, ale tie si moc nepamätám no a mám rada film Tuxedo, Pomsta Jackieho Chana a ešte mnoho ďalších ale nespomínam si na názov
Škola hada, Drunken master 1,2, The Young Master, Pojízdná kantýna, Božská relikvia 1,2, Rachot v Bronxe, Blesk, séria Police Story, První rána, Terč, Who am I, Rush Hour 1,2,3, Vtedy na východe, Šanghajskí rytieri, Medailon, Tuxedo, Cesta okolo sveta za 80 dní, Zakázané kráľovstvo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
(aspoň myslím že sa to tak volalo)