@flussica v Lote neplatíš daň z výhry, je to štátna lotéria
jedinou daňou možno bude to, že ťa z toho trafí šľak, keď zistíš, koľko si vyhrala
inak akurát dnes som nad tým premýšľal a predstavoval som si, ako s tými prachmi prídem do banky, že ako budú po mne pozerať, či by som radšej nemal prísť mimo otváracích hodín alebo čo... ale inak by som asi... ja neviem, určite by som išiel navštíviť kamarátou all around the globe a potom by mi už asi nič nezostalo,.
neviem aká je velká tá výhra ale asi dosť keď pozerám, čo tu niektorí píšu Tak minimálne by som cestovala a ak by niečo zvýšilo asi kúpila byt, nech tie peniaze nie sú len tak rozflákané. Ale určite by som si nekupovala nič luxusné, to mi príde úplne zbytočné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
A s Ati ( @lowinqa ) by sme tam bývali! (a ešte vieš, s kým )
jaaaj...nenapísala som že kam aha
1. hľadám 2d+3d grafikov
2. hľadám c# programátorov
potom dom s veľkým pozemkom + auto pre brata, čosi na charitu a naplánovať cestu okolo sveta
jedinou daňou možno bude to, že ťa z toho trafí šľak, keď zistíš, koľko si vyhrala
inak akurát dnes som nad tým premýšľal a predstavoval som si, ako s tými prachmi prídem do banky, že ako budú po mne pozerať, či by som radšej nemal prísť mimo otváracích hodín alebo čo... ale inak by som asi... ja neviem, určite by som išiel navštíviť kamarátou all around the globe a potom by mi už asi nič nezostalo,.
@midnight hehe, načom by si makal?