Júj bud rada že máš takých rodičov akých máš, bola by si radšej keby sa o teba nestrali, mali ta na háku, bolo by im jedno čo robíš kde si ? určite by sa ti to nepáčilo...aj ked viem o čom hovoríš...
ale to mas podla rodicov mna tiez nasi dlho neceli pustat von..aa potom som si dala ze len dnes o hodinku dlhsie ppar dni som bola doma tak som povedala ze ci mozem zas zostat dlhsie lebo som slho nebola vonku a minule sa mi predsa nic nestalo a tak dalej az sa s tym zmierili...alebo im povedz ze ces byt do 21. a oni povedia ne tak povedz ze aspon do 20...na nasich to zaberalo ked som si akoze pridala hodku a oni potom jednu ubrali a si mysleli ze oni vyhrali...nevem ci je to pochopitelne ale co uz ...snazila som sa..
Aj ja si myslim, ze mozes byt iba rada, ze sa o teba rodicia boja viem zle sa to cita... ale je to tak... keby sa o teba nestarali kto vie ako by si dopadla...a tiez si uvedom, ze zlo je na kazdom kroku
7. nejak si nepamatam...sedel som pri pc, pozeraval tv, a fakt vonku som nemal zaujem byt dlho, lebo pocas skoly som musel chodit spavat o 22:00 najneskor
No boja sa o teba skús sa s nimi porozprávať nejako rozumne a dohodnúť si nejaké pravidlá no a tak pomaly. Ja som bol od malého molu stále von mňa doma neudržali
hlavne nepočúvaj 17....treba chodiť načas .. a ako to ktosi vyššie spomínal..raz sa opýtať či môžeš prísť neskôr - prísť načas .. o pár dní sa môžeš opat opýtať..a rodičia ked vidia že ti môžu veriť tak to hádam bude lepšie..
pozri...kamoska, ktora od 14 chodila do mesta v piatok do jedenactej, chodi teraz so 4 cucflekmi a so strachom v ociach,ci jej tehotensky test nedopadne pozitivne...
fakt neviem ci sces takto dopadnut..
a ako mi moj ocko vzdy vravieval: "katarina,neboj! NIC nezmeskas!!!"
boze si normalna? bud rada ze nemas rodicov co si ta apsolutne nevsimaju a seru na teba....si ako decko vazne...nie zeby si si sadla s nimi KED UZ MAS 15 a neporozpravala si sa s nimi o tom ako normalny ludia
peb17 to vystihol... porozpravaj sa snimi v komunikacii je zaklad ... ja som si ziskal u nasich obrovsku doveru v tvojom veku ale zadarmo to nebolo ...
No moja. Necudujem sa im, po tom co vsetko je dnes mozne...ale nadruhej strane ta chapem, mna tiez stvalo, ze nasi ma nechceli nikam pustat a pritom kamosi trsali niekde na discoteke... moja rada:skus ich nejakym super vynimocnym cinom presvedcit(dat dokaz), ze si uz velka a nebudes robit kraviny, davat na seba pozor a pod.
Do 19:00 je fakt málo. Treba sa porozprávať z rodičmy a presvedčiť aspon do 7:30. Po čase keď si zvyknú a už to budú brať ako samozrejmosť (len nie po dvoch týždni) vyjednáť na 8:00 Atď.
no..tak to mas dost zle...rodicia sa o teba boja, skus ich pochopit abo co..mozno sa jednemu z nich v tvojom veku nieco stalo a chcu aby si sa pripadnemu nebezpecenstvu vyhla.....skus im nejako dokazat ze sa mizu na teba spolahnut a ze ti mozu verit...ak sa ti to nepodari ..tak jeb na to....abo utekaj z domu....
Hmmm mno tak ja nemam este ani 15 mam len 12 tiez byvam na dedine....cely tyzden som vonku s kamosmi/kamoskami.....ja to mam tak ze cez zimny cas som do nejakej 18:00 ked ne tak 19:00 a ked je letny cas tak aj do 21:00 ma nehaju vonku takze tak nechapem tvojich rodicov skus sa s nimi cisto porozpravat preco je to tak aj u mna to tak bolo ale potom som sa s nimi porozpravala a vislo to ! tak skus mozno ti to pomoze verim ti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a to chces?
Suhlasim ciastocne s 3...
Mysim ze v tvojich rokoch tak do 21:00 je akurat....
ale to mas podla rodicov mna tiez nasi dlho neceli pustat von..aa potom som si dala ze len dnes o hodinku dlhsie ppar dni som bola doma tak som povedala ze ci mozem zas zostat dlhsie lebo som slho nebola vonku a minule sa mi predsa nic nestalo a tak dalej az sa s tym zmierili...alebo im povedz ze ces byt do 21. a oni povedia ne tak povedz ze aspon do 20...na nasich to zaberalo ked som si akoze pridala hodku a oni potom jednu ubrali a si mysleli ze oni vyhrali...nevem ci je to pochopitelne ale co uz ...snazila som sa..
Ak sa budeš chovať ako dospelá, budú ťa ako dospelú brať.
A mozno to je dobre aj kvoli tomu, aby si ich nemala prilis skoro
boja sa o teba... je to otrepané, ale čo už... keď kukám správy a kriminálky, ani sa nečudujem, že sa ľudia boja
ale uz si trochu zvykaju na moju obcasnu ignoraciu..
raz mi otec volal piatok vecer ze ci ma zamknut a ci mam kluce atd..a ja som bola u segry v blave..oni maju vzdy prehlad(teda otec ho nema nikdy)...
no a staci vydrzat ..pak budes mat volnosti kolko len chces..
fakt neviem ci sces takto dopadnut..
a ako mi moj ocko vzdy vravieval: "katarina,neboj! NIC nezmeskas!!!"
Chvíľu dlhšie?
Pozrite došla som o pol hoďku neskoršie a mám zakázané chodiť von do utorku....