bud sam sebou,nepouzivaj ziadne frajerske reci,to mozno plani na tie 12 a skus nejaku pozvat na rande,ale najprv sa tej co sa ti paci prihovorit a tak..
a to ze si neisty to sa neboj to sa aj mne stava,ale skus sa riadit :"Zi svoj zivot tak aby si nicoho nelutoval" aj ked spravis chybu,no co uz nabuduce budes vediet
Podla mna to, ze budes sam sebou nemusi stacit. Ak si az prilis hanblivy a nevies, co povedat, tak to budes mat dost tazke. A zavisi, aku babu chces a na ake typy ta dotycna leti, na kazdu plati totizto nieco ine.
s nami je to skratka tazsie.... nie je take jednoduche povedat co presne zabera na babu..... fakt na kazdu zabera daco ine..... hlavne sa musis naucit verit si.... inac to nepojde...ale hlavne nedotieraj ako hmyz... samozrejme len ak nechces nejaku miestnu kurvicku...
Nemyslela som tym, ze ked ta dotycna bude letiet na nejakeho drsnaka, tak mas byt takym, len aby ta chcela. Vies, bud sam sebou je ta najlepsia rada. Ale poznam 20 rocneho, co je sam sebou a dievca nikdy nemal...
To sa tazko radi, ked neviem nic o tebe a neviem, o aku mas zaujem. Ale chodievaj von, bavit sa s kamosmi, spoznavaj ludi a nejaka snad aj sama pride.
nezacnem koktat alebo daco take D len skratka urobit dobry zaklad (prvy dojem) to ma zaujima najviac a aj ostne to uz necham navas co poviete... ja si poradit dam
@18 na mna? sklamem ta, jedine peniaze a tie asi nemas
Ale nie, na mna konkretne nezabera takmer nic, jednoducho ma musi ten dotycny zaujat tym, aky je. A takeho chalana som uz nasla
A celkovo v prvom rade sa mi musi ten chalan pacit (ano, som povrchna). A samozrejme si musime spolu rozumiet, mat si co povedat, dokazat sa spolu zasmiat na uplnych kravinach.
Ked spoznas dievca, bud uvolneny a prirodzeny, pisal si, ze si ukecany, tak to mas o dost lahsie s niekym sa zoznamit.
usmievaj sa ... a hlavne nech ti nepachne z ust alebo daco take... navonany musis byt ... nie prilis ale tak prijemne... a co ja viem co mas povedat ?... inprovizuj
19 ja som ukecany ale jak si mohla citat tak som tam aj dopisal ze na nete!!! DD v realy ked danu osobu nepoznam musi komunikovat ano aby som daco povedal lebo na nete sa mi usta nezavru ale v realy to je kusa horsie ale ked uz danu osobu poznam je to v pohode ale skvor ma zaujima jake mam robit kroky aby som si ju viac ziskal nez aby ma brala ako kamosa alebo ze som vtilny....
@25 tak myslela som si, sak mas len 17. Ale tak potom, co som si precitala TS, tak som si to rozmyslela, mozme dat teda stretko
A to pokec.sk som si nevsimla. Ale tak ked si ukecany cez net, tak si myslim, ze budes aj nazivo. A ked uz teda z teba opadne ta hanblivost, tak snaz sa ju ziskat, vsimaj si ju, bud k nej mily, snaz sa ju jednoducho lepsie spoznat. Niekam ju aj pozvi, kde budete sami a sam uvidis, ci si budete spolu rozumiet. Isto je nejake dievca, co sa ti paci, tak ju skus oslovit, niekam ju pozvat
@32 Tak ked sa mahodne stretnete, tak sa na teba pozera, usmeje sa, popripade ak je s kamoskami, tak sa moze zacat trapne chichotat
Alebo skus to cez nejakeho kamosa, teda nech sa jej spyta, co si o tebe mysli. Alebo trebars aj cez pokec, pis si s nejaku z tvojho okolia a ked si budes s nou dobre rozumiet a aj videt fotky, tak si dajte stretko
No bud sám sebou, ako tu už bolo povedané, proste chalan vačšinou babu bud zaujme alebo nie teda aspon u mna to tak je, mna je ťažké zbaliť no a k tomu že čo máš rozprávať...hovoríš že toho nakecáš veľa, tak aby si nerozprával len o sebe ale zaujímal sa aj o tú dotyčnú a jej svet
33 take som si uz prezil 4 ale stale to dopadlo iba kamosi 4ever...
34 a to iba takto si ju ziskam??? nic viac?
35 sice suhlasim ale jak to povedat mna uz ludia z mojho okolo unudily k smti a preto si hladam nove travare ale osobne sa mi zatuzilo za niecim viac a nechem to pokaslat
No ja nehovorím že nič viac, ale to sa nedá opísať, každý človek má v sebe isté kúzlo ktoré sa nedá (no nič nieje 100%né) naučiť, teda niektoré baby zaujmeš, a niektoré nie .... ale tak zas dobré tipy sa vždy zídu sú povrchné, stáročia až tisícročia opakované ale baby na ne stále letia
tak na mna zabera ked je chalan tajomny a zaroven komunikativny a ked ma nejako prekvapi...ze sa zjavi niekde kde by osm ho necakala...ale tak ked sa babe nepacis mozes robit cokolvek a bude je to praveze neprijemne
@39 tak zatial si mal jednoducho smolu. A laska neprichadza hned, najprv je to len o sympatiach. To, ze ste zatial "len kamosi" neni podla mna stratene, z kamaratstva moze tiez vzniknut niekedy obojstranna laska, prave preto, ze uz o sebe nieco viete, rozumiete si, mate podobne nazory...
podstatne je nic neckat od toho a mat dost v pazi-od toho sa rozvynie bud na dobru cestu abo sa to cele do*ebe tym...ja som casto secko tym do*ebkal ale vies-100.krat zle a na 101.krat dobre!
41 to mas svetu pravdu ale ide oto ze vecina bab si z takych chalanou urobi skovr priatela nez partnera
42 DD dobry kamenak stale som sa robil pred rodicmy ze som skvor jebnuty do pc nez od baba a podobne a ked sestra sa dozvedela ze som uz mal sex tak jej spadla sanka isteze neumislene zradil ma kamos (to mu nezabudnem)
43 vazne to je dobre forum DD dikes... dost mi pomazaju tiero spravy
chujoviny, dievčata nemaju zaujem o chlapcov čo su sami sebou a su slušny a važia si ich, na taketo veci pozeraju až keď maju viac rokov a už vedia že taketo hodnoty maju cenu ...
47 ale v živote nemožeš mať všetko , musi mať človek priority čo je pre neho dvoležitejšie a čo nie, ale keď sa taky typek najde klobuk dole, čo bude všetko toto obsahovať
52 stary moj, ale tuna asi taku nenajdes, musis aj von vypadnut niekedy, a byt odvazny, a nerob chybu že sa skamaraťiš s dievčaťom .... hneď choď ponej .... (môj maličky nazor sukromny
ukáž svoju pravú tvár, zabav nás svojím humorom, odzbroj svojím šarmom... nech to z teba sála, nech ti je vlastná aura na pomoci... škrtni zápalkou, nech preskočí tá správna iskra...
idealny navod jak sa prihovorit v babe to podla mna urcite zaberie
Na diskotéke sa jednému chlapíkovi zapáči dievča. Riadna kosť. Tak sa odhodlá ísť za ňou a chce sa jej prihovoriť, aLe v tom dievča odíde na WC. Chlapík celý nažhavený čaká pred WC a rozmýšľa, čo jej povie. Vtom dievča vyjde a chlapík celý bez seba vypustí:
@66 neprezrádzaj svoje tajné triky... vari nechceš, aby sa tu niekto do teba buchol? fuu, už sa červenám, asi si musím odskočiť močiť... dúfam, že keď dôjdem z hajzla, budeš hačať pred dverami a čakať, kým sa ti zjavím... a spustíš tú svoju ľúbeznú SEREnádu...
@70 ojoj, silné slová hodné do bitky... hádam by bolo načase vysúkať si rukávy... aj keď víťaz je dopredu jasný, o tom hovoriť asi nemusím... jáááj, tá ženská muskulatúra má svoje čaro...
Ľudia to ste naozaj taký naivný že si myslíte že "byť sám sebou" stačí? Nie chlapče never tomu. Stačí ti pár skúseností, pár trikov, a dlhú prax a zbalíš hocijakú babu na pár rečí. A žiadne byť sám sebou ti nepomôže, ver mi stačí pár rečí. Niekto to má vrodené, mám kamoša ktorý je v tom dobrý a robí to už od mlada, ale niekto sa to musí naučiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
a to ze si neisty to sa neboj to sa aj mne stava,ale skus sa riadit :"Zi svoj zivot tak aby si nicoho nelutoval" aj ked spravis chybu,no co uz nabuduce budes vediet
To sa tazko radi, ked neviem nic o tebe a neviem, o aku mas zaujem. Ale chodievaj von, bavit sa s kamosmi, spoznavaj ludi a nejaka snad aj sama pride.
Mne je to v podsate jedno ci si nejaku najdem...
na sex uz extra niesom cize babu do toho tlacit urcite nebudem. a si neisom sty v tom co mam rozprvat a co robit to ma zaujima DD
bo ja kecat nemam problem alebo aj vtipkovat ale ked si ju chcem ziskat to ma zaujima co mam rozprvat....
Ale nie, na mna konkretne nezabera takmer nic, jednoducho ma musi ten dotycny zaujat tym, aky je. A takeho chalana som uz nasla
A celkovo v prvom rade sa mi musi ten chalan pacit (ano, som povrchna). A samozrejme si musime spolu rozumiet, mat si co povedat, dokazat sa spolu zasmiat na uplnych kravinach.
Ked spoznas dievca, bud uvolneny a prirodzeny, pisal si, ze si ukecany, tak to mas o dost lahsie s niekym sa zoznamit.
Aaah znamenite
A to pokec.sk som si nevsimla. Ale tak ked si ukecany cez net, tak si myslim, ze budes aj nazivo. A ked uz teda z teba opadne ta hanblivost, tak snaz sa ju ziskat, vsimaj si ju, bud k nej mily, snaz sa ju jednoducho lepsie spoznat. Niekam ju aj pozvi, kde budete sami a sam uvidis, ci si budete spolu rozumiet. Isto je nejake dievca, co sa ti paci, tak ju skus oslovit, niekam ju pozvat
Alebo skus to cez nejakeho kamosa, teda nech sa jej spyta, co si o tebe mysli. Alebo trebars aj cez pokec, pis si s nejaku z tvojho okolia a ked si budes s nou dobre rozumiet a aj videt fotky, tak si dajte stretko
nechaj tu babu nech sa vykeca skoro vobec nekecaj o sebe...len sa pytaj na nu
A inak suhlas s @34 hlavne nekecaj len o sebe, ale zaujmaj sa aj o tu dotycnu, ake ma zaujmy a pod
34 a to iba takto si ju ziskam??? nic viac?
35 sice suhlasim ale jak to povedat mna uz ludia z mojho okolo unudily k smti a preto si hladam nove travare ale osobne sa mi zatuzilo za niecim viac a nechem to pokaslat
41 to mas svetu pravdu ale ide oto ze vecina bab si z takych chalanou urobi skovr priatela nez partnera
42 DD dobry kamenak stale som sa robil pred rodicmy ze som skvor jebnuty do pc nez od baba a podobne a ked sestra sa dozvedela ze som uz mal sex tak jej spadla sanka isteze neumislene zradil ma kamos (to mu nezabudnem)
43 vazne to je dobre forum DD dikes... dost mi pomazaju tiero spravy
Ale jednoznacne treba byt v pohodke,sam sebou a nesekat moc machra..lebo to niekedy chalani tak perfektne prehanaju az to poseru
54 si precitaj prvu spravu co som pisal... najdes tam odpoved nato co si pisal...
Na diskotéke sa jednému chlapíkovi zapáči dievča. Riadna kosť. Tak sa odhodlá ísť za ňou a chce sa jej prihovoriť, aLe v tom dievča odíde na WC. Chlapík celý nažhavený čaká pred WC a rozmýšľa, čo jej povie. Vtom dievča vyjde a chlapík celý bez seba vypustí:
- Čau, srala si?