Mamin priateľ má Magio a keď to dávali na HBO, povedala som si, že hoci neviem ako sa k tomu ako vysoko technický typ dopracujem, nahrám si to stoj čo stoj. Podarilo sa mi to!
Po dvadsiatich minútach som ten film s pokojom v srdci mazala, pretože to nestálo za nič.
nevidela som ho. Moja mama ho dívala a ona je experit na historické filmy a knihy. A jasne povedala, že je ten film do slova "biedny" čo znamená že je biedny
ja som skôr za toho úplne prvého Jánošíka, kde hrá pán Króner "panáčik"
Ale paci sa mi vacsia realnost , napriklad aj koniec , ziadny vysypany hrach pod nohy (ROFL) a to je zaroven aj moja oblubena scena ako tam vtrhnu vojaci a on bezrozmyslu chce prveho odbachnut ked cely film hovori ze on nikoho nezabija.
Všetci vravia, že je to kravina, blbosť a stojí to za nič. Videla som poslednú polhodinu filmu a čuduj sa svete, veľmi sa mi to páčilo. Viac ako Báthorička dokonca. Ale je možné, že by som zmenila názor, kebyže si pozriem film celý, ktohovie Ale zatiaľ sa mi to páčilo - kostými, prostredie...
@malajka24 Nam zas na SJ hovorili ze to nebol taky dobrosrdecny clovek ze by vsetko rozdal chudobnym a hlavne si myslim ze sa nestaral o to ci niekoho zabije alebo nie , v tej dobe ....
Ak bohatým bral a chudobným dával,buď bol jebnutý alebo nebol slovák.Ešte sa nenarodil slovák,ktorý by voľakomu voľačo dal len tak.Jednoducho to nemáme v génoch.Ale doba to bola dobrá,lebo podľa filmu sa vtedy len kradlo a trtkalo.A teraz ma napadlo,žeby naši cigáni žili ešte stále v 18.storočí?
videla som to už dávno, niektoré scény sa mi páčili, hlavne to ako sa tam vrteli okolo ohňa, no a ten pripitý skreslený pohľad na všetko bol veľmi pôsobivo spravený, vlastne také niečo som asi ešte v žiadnom filme nevidela, preto mi to aj utkvelo v pamäti
ale herecké výkony veľmi veľmi zlé, hlavne vedľajšie úlohy.
strašné.. fakt k tomu mam len slovo..strašné najhoršie spracovanie Jánošíka. Od dabing, cez scenár (o môj bože), tá kamera bol nevydarený žart hádam, epileptik by tento film neprežil. Zbytočne vyhodené (hlavne rozkradnuté) peniaze
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
vobec ma nezaujal,ked to mam porovnat s batoryckou,ta bola o 100x lepsia.
a tento film som kukal asi pred 2mi rokmi ci kedy,a ani stvrtku som nedokukal.
Po dvadsiatich minútach som ten film s pokojom v srdci mazala, pretože to nestálo za nič.
ja som skôr za toho úplne prvého Jánošíka, kde hrá pán Króner "panáčik"
Ale paci sa mi vacsia realnost , napriklad aj koniec , ziadny vysypany hrach pod nohy (ROFL) a to je zaroven aj moja oblubena scena ako tam vtrhnu vojaci a on bezrozmyslu chce prveho odbachnut ked cely film hovori ze on nikoho nezabija.
Pravdive to aj tak nie je ...
a najlepší na celom bol aj tak náš dialóg:
- už to má na háku? (ktosi sa vrátil z vedľajšej miestnosti a chcel vedieť, či mu dačo neušlo)
- ešte nie, ale už sa tak tvári...
- a už to má na háku... fuj... a teraz sa tam zlietnu vrany a havrany... škoda, že na Slovensku nie sú supy, už by tam krúžili
Do ideologických debát na štýl "jánošík bol poliak" či "jánošík bol členom smeru-sd" by som sa nerád púšťal.
ale herecké výkony veľmi veľmi zlé, hlavne vedľajšie úlohy.