strašne ma zaujíma,čoste vy chalani ochotní spraviť pre babu,ktorá sa vám páči alebo ako jej to dávate najavo...aj keď ešte nie ste spolu,no spraviť dobrý prvý dojem je veľmi dôležité a ja sa akosi nevyznám čo po mne ten čo sa mi páči chce
ak by som sa mal vyslovene že snažiť o dievča, hm to by musela byť strašne dokonalá žena (a nehovorím že sa taká už neobjavila a nesnažil som sa)
a čo som ochotný urobiť ? no to je blbá otázka ... som totiž ochotný urobiť čokolvek pre to aby videla a pochopila že mi ne nej záleží a že mám o ňu záujem, som ochotný zaujať ju
tak takto...7mesiacov som si písala s jedným chalanom...odhodlali sme sa,že sa stretneme...a viete,každý alebo aspoň väčšina sa bojí prvého stretnutia...že to bude čistý trapas,nebudete sa mať s tou osobou o čom baviť a tak...aj ja som na tom tak bola,ale hneď ako bol pri mne už,tak to všetko zo mňa opadlo...stále sme sa mali o čom rozprávať a fakt mi bolo pekne pri ňom...druhé stretnutie už bolo o niečom inom ale stále super...lenže vôbec sa v ňom nevyznám a mám blbý pocit,že nie je ku mne úprimný...tak neviem aké veci si mám všímať aby som prišla nato,že to myslí vážne a nebude to len o tom,že sa sem tam stretneme a zas nechcem byť taká uháňačka že hneď to na neho vybalím,že čo medzi nami vlastne je nech sa nezľakne..
@salvejka a teraz druhej strany? ako dá žena chlapovi najavo že to s ním myslí vážne? ako to chlap zistí? prečo ženy furt niečo naznačujú ale potom chcú od chlapa prvý krok, mňa toto kurva sere!!! harpije hnusné!!!
Balenie je pre deti .. Normalny dospely clovek narovinu vyjadri svoje pocity a sympatie vocic druhej osobe a nebude premyslat nad blbostami a rok niekoho tahat za nos a hrat nedostupneho a neviem co ..
Este ked som bol maly a hlupy spravil by som vselico ..... Niekedy mam pocit ze vsetky zeny len cakaju, vyuzivaju ... Nespravil by som vobec nic. Neviem ci som retardovany ale mam pocit ze vacsina peknych zien si mysli ze maju aspon 5x taku hodnotu ako muzi, ....
Hlavne treba byt dospely a dat priamo najavo, slovom, ze co k nej citis, a podla toho sa zariadite. Nema zmysel behat za nou, ako psik, robit jej sluhu, lebo mnoho peknych zien nema problem muzov vyuzivat, a niektore este si myslia, ze maju dokonca pravo muzov vyuzivat, a muzi maju povinnost sa ku kazdej zene spravat ako ku kralovnej, lebo gentlemantsvo.....a ked budes robit tieto nepriame kktiny, a ona ta nakoniec kopne do riti, tak sa nediv, ved podla nej si jej nic nedal najavo...niektore sa zvyknu aj hned odmlcat a vyhybat sa ti, a niektore ta odmietnu, ale budu trvat na tom, aby si jej stale robil spolocnost a spraval sa k nej, ako k milovanej osobe, i ked si pre nu kamarat, a ak odmietnes, este sa na teba nastve, ze co si to dovolujes, a co si taky hnusny narcis (nekecam, fakt sa mi toto stalo s 2 zenskymi, jedna mala 18 rokov vtedy, a druha dokonca 23)
Raz sa mi páčilo jedno dievča čo som stretol v baumaxe, pracovala tam a mala v sebe niečo zvláštne. Proste som mal pocit že ju chcem minimálne spoznať. Tak som sa spýtal na ňu kolegine a tá povedala že nemá rada keď sa chodí okolo horúcej kaše. Tak som kúpil čo bolo treba, prišiel k nej a povedal. Pôjdeš so mnou von alebo ti najebem. To ju zaskočilo a povedala dobre. A aj keď sa stretávame len raz za čas vždy sa na tom dobre smejeme. Inak ženu ani kvetom neuderím, no vtedy ma nič iné nenapadlo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a čo som ochotný urobiť ? no to je blbá otázka ... som totiž ochotný urobiť čokolvek pre to aby videla a pochopila že mi ne nej záleží a že mám o ňu záujem, som ochotný zaujať ju