Ahojte, nevie niekto poradiť kde je v okolí jazdecká škola? Hipocentrum na Šírave poznám a je to podľa mňa hrozne predražené - čo som pozerala na webe iné školy (ale len na strednom Slovensku alebo pri BA) tak boli oveľa lacnejšie (aj o polovicu niektoré)
Niesom z východu, takže neviem, ale ak vravíš, že je taká drahá, tak asi preto, že je v okolí jediná, takže nemá konkurenciu a preto má také vysoké ceny
Ja osobne o tom neviem ... kedysi viem, že niečo také robilo poľnohospodárske družstvo Žabiany, oblasť Michalovce (smer Zbudza, Strážske) ... neviem ale či to funguje a určite to nemá takú vysokú úroveň
O tom družstve smerom na Zbudzu som už tiež počula, chodili sme tamaď na záhradu, ale naposledy sme tam boli tak pred rokom a pol, tak neviem či to ešte funguje, ale skúsim niečo nájsť...dúfam že aj nájdem
Ahoj... ja poznam ten klub Hipocentrum Šírava.... aj podla mna su tie ceny vysoke ale co uz... maju tam celkom dobre kone ale niektore su uz take dokazene od deti co sa ucili jazdit.... ale inak su tam super ludia taze stoji to za to... ja som tam bola 2x v tabore a nelutovala som... len skoda ze sme si tam nemohli doniest "vlastneho" kona tento rok...
@fialkasirotkova ahoj, presiel skoro rocik od toho co si zalozila tuto temu, tak by ma zaujimalo ci si nasla nejake jazdenie alebo si sla na siravu.... mna by to tiez celkom zaujimalo ze kde vsade tam su kone, kedze stahujem svojho kona z presovskeho kraja do michalovskeho....
@fialkasirotkova ale ved skoro v kazdej stajni sa da jazdit tak ze miesto platenia pomahas v stajni.... ja tak jazdim uplne od zaciatku, az na asi 1 mesiac v prvej stajni vzdy som pomahala....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov