tento rok idem na strednu skou ak ma zoberu na zdravotku ale neviem ci si mam dat jazyk nemcinu alebo anglictinu v skole som sa ucila 7 rokov Aj a 2 roky Nj ale z nej skoro nic neviem , no chcela by som ist pracovat potom niekde do rakuska ale to je este
pozri, ja som sa nemcinu zacala ucit az v prvom rocniku na strednej, vtedy som nemala este ani zaklady, nevedela som z nej ani ň a to som este vobec netusila, ze sa o tri roky na to z nej rozhodnem maturovat (sice len ustne, ale aj tak) takze prve dva roky to bola dost flakarna, kedze som si myslela ze z nej v zivote nepojdem maturovat teraz mam par mesiacov pred maturitou a verim, ze sa to da zvladnut, urcite aj tebe, ked mas este ten naskok a uz teraz vies, ze sa na nu mas zamerat
@pavlinkaa@smejko822 Čo poznám ja ľudí, tak na zdravotke sa učia len jeden cudzí jazyk, možno to je len tuto v meste, ale druhý nemajú
@klarca3 naozaj popremýšlaj, čo ti bude viac vyhovovať. Ale ak vieš angličtinu výborne, tak máš v každom zamestnaní výhodu. No ak naozaj chceš tú nemčinu, tak choď na angličtinu na jazykovú školu alebo podobné, ktoré sú v každom krajskom meste.
no dakujem , myslim ze na zdravotke je len jeden jazyk . no ja niesom uplne rozhodnuta ze pojdem do toho rakuska , keby sok ostala na Sk tak sa mi viac hodi ta anglina . Tak uvidim , este ma tam ani nezobrali este o tom pouvazujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ak teda vieš, že by si chcela ísť do Rakúska po škole alebo čo, tak si vyber nemčinu, myslím, že nebudeš mať veľké problém, ak sa o to budeš snažiť.
@klarca3 naozaj popremýšlaj, čo ti bude viac vyhovovať. Ale ak vieš angličtinu výborne, tak máš v každom zamestnaní výhodu. No ak naozaj chceš tú nemčinu, tak choď na angličtinu na jazykovú školu alebo podobné, ktoré sú v každom krajskom meste.