skôr španielsky (i keď po štyroch rokoch som už pomaly priam jeho odporca)
taliančina ti bude na nič, ale ak budeš vedieť španielsky, dohovoríš sa aj v Taliansku, takmer bez problémov
Rozhodne Taliansky . Španielky v Európe nemá budúcnosť . Španiely sú chudobný - pred krachom . Španielčinu by si využila jedine keby si išla do Mexika. Talianinu ale využiješ a v Taliansku - čo je omnoho bližšie a aj asi jednou a najčaastejších výletných destinácií ( možné uplatnenie nie len na dovolenke ale aj v cestovnom ruchu ) . Naviše v Taliansku je omnoho väčšia šanca na uplatnenie a nájdenie si práce ( v Španielsku je veĺká nezamestnanosť ) . Taliani chodia naviše aj k nám na Slovensko a ponúkajú prácu a kurz Taliančiny . Ja by som si rozhodne vybrala Taliančinu , lebo je viac využitelna a sa sňou máš podĺa mňa omnoho väčšiu šancu uplatniť či už v Taliansku alebo na Slovensku .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Osobne by som si dala znova ruský jazyk...
taliančina ti bude na nič, ale ak budeš vedieť španielsky, dohovoríš sa aj v Taliansku, takmer bez problémov
taliancina - 50 ponuk
spanielcina - 16 ponuk + uci sa ju tak kazdy stvrty clovek cize konkurencia brutalna pri tom dopyte, taliancinu vie malokto
ja by som urcite sla do tej talianciny