Ahojte ako funguje studium po maturute na tzv jazykovej skole budem studovat rokcudzi jazyk urobim statne skusky a potom co vsetko mozem robit teda kde? Dakujem za rady
Oplatí sa ti to v prípade ak:
- ešte neovládaš dobre svetový jazyk (angličtinu) a chceš sa dorozumieť
- ideš žiť do nejakej krajiny a chceš vedieť jazyk tej krajiny
- ak chceš aby to dobre vyzeralo na životopise
-to robíš preto lebo ťa baví učiť sa jazyky
Každopádne ak si ešte na strednej, alebo máš viac času tak to môžeš kľudne skúsiť, je dobré stále sa v niečom vzdelávať.
Aspon co som chodil ja na jazykovu, nemusis chodit normalne rocny kurz, staci sa prihlasit na statnice alebo pripravy kratsi kurz na statnice. Ak ti ide o papier .. ja som na tom bol v 18 myslim a nespravil som to.. teraz by som to s nejakou pripravou myslim spravil, co som sa kedysi trapil s par gramatickymi vecami teraz mi to pride jednoduche I ked je to take.. clovek dostane diktat na temu fashion, pokazi par slov a je hotovo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
- ešte neovládaš dobre svetový jazyk (angličtinu) a chceš sa dorozumieť
- ideš žiť do nejakej krajiny a chceš vedieť jazyk tej krajiny
- ak chceš aby to dobre vyzeralo na životopise
-to robíš preto lebo ťa baví učiť sa jazyky
Každopádne ak si ešte na strednej, alebo máš viac času tak to môžeš kľudne skúsiť, je dobré stále sa v niečom vzdelávať.