Čaute Viete niekto poradiť dobrú agentúru, ktorá robí kurzy anglického jazyka vo Veľkej Británii, stým že má osobnú skúsenosť ?max na tri týždne? kedže na nete je veľmi veľký výber a že či sa to oplatí, na taký kurz ísť, či ste zaznamenali veľké zle
Neviem či ti môžem dostatočne poradiť no ja som v Amerike cez agentúru DMD, a mám asi ten najlepší zážitok v mojom živote. Bude sranda spoznáš nových ľudí a zlepšiť sa zlepšíš určite, len záleží od tvojho terajšieho levelu. Ak si veľmi pokročilá, pochytíš maximálne nejaký ten slang a odborné výrazy. Mimochodom, partnerská organizácia na Slovensku je InterStudy. Bohužiaľ neviem či ponúkajú aj 3 týždňovky.
Dúfam že som pomohol.
Vrelo odporúčam jazykové pobyty cez English Steps Leeds. » www.englishsteps.co.uk
Poskytujú tiež možnosť získania 30 EURovej zľavy na pobyt. Stačí len pri registrácii použiť promo kód "SVOD"
Kto má záujem o zdokonalenie angličtiny, určite neváhajte, Leeds je krásne mesto a úroveň jazykového pobytu je na najvyššej úrovni.
Informácie sú aj na stránke www.facebook.com/englishstepsleeds
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Dúfam že som pomohol.
» www.englishsteps.co.uk
Poskytujú tiež možnosť získania 30 EURovej zľavy na pobyt. Stačí len pri registrácii použiť promo kód "SVOD"
Kto má záujem o zdokonalenie angličtiny, určite neváhajte, Leeds je krásne mesto a úroveň jazykového pobytu je na najvyššej úrovni.
Informácie sú aj na stránke www.facebook.com/englishstepsleeds