kedze anglictinu je moj maturitny jazyk a na nasej skole je to s tymi anglictinarmi dost biedne, rozhodla som sa, ze sa dam na jazykovy pobyt.. sla by som cez letne prazdniny.. starsi brat, ktory uz v minulosti absolvoval viacero jazykovych pobytov (cez p
Ked sa bojis/hanbis/nevies komunikovat, tak jazykovy pobyt je pre teba uplne super. bez do toho. Jedinym problemom su prachy, ono to byva drahe jak svina..
Ja som bola zo skoly v holandsku (anglina) a cez leto na par tyzdov malaga (spanina).. A dohovorila som sa po spanielsky, aj ked dokopy nic neviem
s tym ratam, ze to nebude lacny spas, s rodicmi som to prebrala a podporuju ma v tom, uz zalezi len na mne, ci sa na to dam ale myslim ze co ma nezabije tak to ma len posilni.. len by som chcela vediet viacero nazorov na tuto formu studia
@miccie EF je najlepšia agentura. Maju v tom prax, v pripade problemov to okamžite riešia, menia rodinu .. teda ak cez agenturu tak cez EF jednoznačne a je teda tomu aj primerane draha. Každopadne neoplati sa ist na menej ako mesiac podla mna. To nema podla mna ziadny efekt, akoze ano zazitok, par novych slovicok ale ziaden prevratny pokrok
jasne, ved tam maju ponuky na letne kurzy na 28 dni a to mi pripada dost malo, takze si chcem vybavit nieco na cele letne prazdniny.. aj ked asi najlepsie by bolo ist tam normalne na jeden polrok alebo jeden skolsky rok, ale na to je v mojom pripade uz neskoro takze aspon takto..
Podla mna je to urcite skvela vec a najlepsi sposob ako si zlepsit anglinu
Ale EF je dost draha agentura a nemyslim si ze to co ponuka stoji za tu cenu. Kamarat cez nu bol a vravel ze nieje vobec spokojny lebo dostal rodinu ktora sa s nim nerozpravala anglicky ale narecim takze nic nerozumel a ani sa nic nenaucil. Viem ze to sa moze stat kazdej agenture ale predsa len.... Ja som bola cez YFU na 6 tyzdnov cez prazdniny a som uplne spokoja aj s cenou aj s kvalitou.
ja som bola minulý rok na malte a uplne super bolo Za ten mesiac čo som tam bola som sa velmi zlepsila... uz sa nehanbim rozpravat a toto leto idem do Atlanta.. taktiež cez EF.. a veru, lacne to neni, ale tie kurzy su velmi kvalitne a rychlo sa do toho dostanes.. takze urcite odporucam
Nasa agentura so sidlom v centre Londyna (London Victoria) sa venuje sprostredkovaniu studia a ubytovania najma pre zahranicnych studentov.
Tento studijny pobyt je uzastnou prilezitostou ako si zlepsit anglictinu, ziskat certifikat a spoznavat Londyn z jeho "srdca"!
Ponukame rozne druhy kurzov AJ ale aj neangliske kurzy po ktorych mozete pokracovat v bakalarskom ci magisterskom studiu na univerzite v UK.
Dlzka pobytov je do 2 tyzdnov do 3 rokov.
Skoly s ktorymi spolupracujeme sa nachadzaju v centre Londyna (Oxford street a Holborn) a okrem kvalitnej vyucby ponukaju mnoho zaujimavych aktivyt ako napriklad 'cinema club' kde studenti pozeraju film v anglictine ( nove, moderne filmy), jedia popcorn a na zaver diskutuju o filme v skupine co velmi pomoze zlepsit ich AJ, v ponuke je aj diskusny kruzok a samozrejme skola organizuje aj vylety po Londyne.
Nasim studentom zaobstarame ubytovanie v centre Londyna (v bliskosti skoly) a kedze je to hlavna cinnost nasej agentury nevyberame ziadne extra poplatky za sprostredkovanie ubytovania.
Okrem toho v cene balika je : *obojsmerna preprava z a na letisko
*knihy do skoly
*sluzby nasej agentury pocas celej dlzky pobytu. (zavedieme vas na vasu novu adresu, budeme vas sprevadzat v prvy den skoly, vysvetlime vam ako sa pohybovat metrom atd...)
Nasi studenti od nas dostanu ako darcek:
*cestovanie v centre Londyna (zones 1 - 2) ZADARMO
*poziciame vam mobilny telefon s £10 + 75mins, 500texts, 100MB taktiez ZADARMO
*dalsie FREE ponuky vo forme darcekovych poukazok atd.
ceny balikov sa pohybuju od £1300 a zahrnaju vsetky poplatky za hore uvedene sluzby
dalsie vyhody
*ceny kurzov sa splacuju minimalne v 3 splatkach bez navysenia
ja mam tiez strasny strach z toho rozpravania.. a hlavne z toho,ze nebudem rozumiet co tam budu na mna kecat.. ked som s rodinou a kamaratmi tak som velmi spolocenska, ale ked uz mam byt s cudzimi ludmi tak mi ta komunikacia ide tazsie.. nehovoriac o tom, ze budem musiet rozpravat v inom jazyku... ale som optimistka a ked to zvladlo milion dalsich predomnou tak preco nie ja ? uz som napisala email do tej EF, ihned mi odpisali a co zatial pozorujem tak su velmi ochotni a ta slecna mi uz hned poposielala vsetky ponuky na leto, ktore by mi mohli vyhovovat.. takze na takych 90% uz do toho idem, dufam ze to nebude pruser
Vrelo odporúčam jazykové pobyty cez English Steps Leeds. » www.englishsteps.co.uk
Poskytujú tiež možnosť získania 30 EURovej zľavy na pobyt. Stačí len pri registrácii použiť promo kód "SVOD"
Kto má záujem o zdokonalenie angličtiny, určite neváhajte, Leeds je krásne mesto a úroveň jazykového pobytu je na najvyššej úrovni.
Informácie sú aj na stránke www.facebook.com/englishstepsleeds
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ja som bola zo skoly v holandsku (anglina) a cez leto na par tyzdov malaga (spanina).. A dohovorila som sa po spanielsky, aj ked dokopy nic neviem
Ale EF je dost draha agentura a nemyslim si ze to co ponuka stoji za tu cenu. Kamarat cez nu bol a vravel ze nieje vobec spokojny lebo dostal rodinu ktora sa s nim nerozpravala anglicky ale narecim takze nic nerozumel a ani sa nic nenaucil. Viem ze to sa moze stat kazdej agenture ale predsa len.... Ja som bola cez YFU na 6 tyzdnov cez prazdniny a som uplne spokoja aj s cenou aj s kvalitou.
Nasa agentura so sidlom v centre Londyna (London Victoria) sa venuje sprostredkovaniu studia a ubytovania najma pre zahranicnych studentov.
Tento studijny pobyt je uzastnou prilezitostou ako si zlepsit anglictinu, ziskat certifikat a spoznavat Londyn z jeho "srdca"!
Ponukame rozne druhy kurzov AJ ale aj neangliske kurzy po ktorych mozete pokracovat v bakalarskom ci magisterskom studiu na univerzite v UK.
Dlzka pobytov je do 2 tyzdnov do 3 rokov.
Skoly s ktorymi spolupracujeme sa nachadzaju v centre Londyna (Oxford street a Holborn) a okrem kvalitnej vyucby ponukaju mnoho zaujimavych aktivyt ako napriklad 'cinema club' kde studenti pozeraju film v anglictine ( nove, moderne filmy), jedia popcorn a na zaver diskutuju o filme v skupine co velmi pomoze zlepsit ich AJ, v ponuke je aj diskusny kruzok a samozrejme skola organizuje aj vylety po Londyne.
Nasim studentom zaobstarame ubytovanie v centre Londyna (v bliskosti skoly) a kedze je to hlavna cinnost nasej agentury nevyberame ziadne extra poplatky za sprostredkovanie ubytovania.
Okrem toho v cene balika je : *obojsmerna preprava z a na letisko
*knihy do skoly
*sluzby nasej agentury pocas celej dlzky pobytu. (zavedieme vas na vasu novu adresu, budeme vas sprevadzat v prvy den skoly, vysvetlime vam ako sa pohybovat metrom atd...)
Nasi studenti od nas dostanu ako darcek:
*cestovanie v centre Londyna (zones 1 - 2) ZADARMO
*poziciame vam mobilny telefon s £10 + 75mins, 500texts, 100MB taktiez ZADARMO
*dalsie FREE ponuky vo forme darcekovych poukazok atd.
ceny balikov sa pohybuju od £1300 a zahrnaju vsetky poplatky za hore uvedene sluzby
dalsie vyhody
*ceny kurzov sa splacuju minimalne v 3 splatkach bez navysenia
*dvojice mozu usetrit az £165 tyzdenne
Tlefon : 0207 730 3328
Mobil: 07904 329 821 / 07961 658 868
email: info@crownenglishlanguagecoursesandaccomodation.com
website: www.crownenglishlanguagecoursesandaccomodation.com
Facebook: » www.facebook.com/crownenglishlan...
Twitter: Crown EnglishCourses
» www.englishsteps.co.uk
Poskytujú tiež možnosť získania 30 EURovej zľavy na pobyt. Stačí len pri registrácii použiť promo kód "SVOD"
Kto má záujem o zdokonalenie angličtiny, určite neváhajte, Leeds je krásne mesto a úroveň jazykového pobytu je na najvyššej úrovni.
Informácie sú aj na stránke www.facebook.com/englishstepsleeds