Boli ste niekto? Kde? za koľko? Na ako dlho? Oplatí sa to? Je lepšie si nájsť školu sám alebo cez agentúru? Viete o nejakej lacnej a dobrej? Dá sa popri tom nájsť práca na také 4 týždne? a koľko nákladov sa dá takto pokryť? Proste pomoc som stratený
Bola som aj na spojenom s prácou na Korzike, cez agentúru, cez inú strednú školu, na akú som ani nechodila, ale vybavila som, ale nikdy viac a bola som na 3 mesiace
Ahoj, ja som už bol na viacerých jazykových pobytoch. Bol som raz v Anglicku a dva krát v Nemecku, ale to už na kratšiu dobu. Ako agentúru by som ti poradil www.DrBubo.com. Ja som išiel cez nich, a bol som spokojný aj s jednaním, na stránke si vieš vybrať presne aký jazykový pobyt máš na mysli. Cena bola tiež dobrá. Pripájam ti aj link: » www.drbubo.com/right/info_coun... 〈=SK. Veľa šťastia.
Ahoj, ja som bol na dvoch jazykovych pobytoch v zahranici. Prvy krat na jeden mesiac v jazykovej skole v Londyne a teraz v juni som sa vratil zo skolskeho roku v zahranici, v Anglicku, kde som chodil do normalnej skoly s anglickymi deckami. Oba pobyty som absolvoval s agenturou EF - www.jazykovepobyty.sk a mozem ich len a len odporucat! Bol som strasne s nimi spokojny, podpora, najdenie skoly, rodiny, vsetko prebehlo bez problemov a mohol som si tak uzivat uzasne a nezabudnutelne chvile A cenovo sa to urcite oplati, takato skusenost je strasne cenna, takze do toho!
Caute, ja som bola tiez cez EF na jazykovom pobyte toto leto prave v New Yorku a mozem len odporucit. Bolo to super, skvely zazitok na cely zivot! Zivot v typickom americkom campuse medzi studentami z celeho sveta a len kusok od centra Manhattanu Myslim, ze takato skusenost je na nezaplatenie. Ak chcete vidiet fotky z New Yorku alebo Brightonu alebo vediet viac info kludne si ma pridajte na FB: » facebook.com/jazykovypobyt...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Rada poradim