Máte skúsenosti s jazykovými pobytmi v zahraničí? Čo si myslíte o spoločnostiach EF alebo Harmony? Anglicko, Írsko? Boli ste v hosťovskej rodine? Máte nejaké skúsenosti? Píšte..
ale nejako extra nadsena som z toho nebola akurat som sa naucila prestat bat hovorit a hovorit aj ked neviem podla mna to ma zmysel len ked ides na dlhsi cas aspon 5-6 tyzdnov...
bola som vo viedni so student agency a byvala som tam v areali na takom intraku a poviem ti ze rok v zahranici stal 5x tolko ako 2 tyzdne vo viedni O___O
takze to neni ziadna vyhra podla mna a neoplati sa to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
A ja pôjdem v júni do Anglicka, ale tiež na 5 dní iba.
ale nejako extra nadsena som z toho nebola akurat som sa naucila prestat bat hovorit a hovorit aj ked neviem podla mna to ma zmysel len ked ides na dlhsi cas aspon 5-6 tyzdnov...
bola som vo viedni so student agency a byvala som tam v areali na takom intraku a poviem ti ze rok v zahranici stal 5x tolko ako 2 tyzdne vo viedni O___O
takze to neni ziadna vyhra podla mna a neoplati sa to