úplne v pohode ak si vy dvaja rozumiete tak nemáš čo riešiť, len si musíš byť istá sama sebou a mať sebahodnoty a viem čo vravím. Medzi mnou a mojim chlapcom je 12 rokov, mám 17 a on 29. Se spolu pol roka a nevidím v tom vzťahu žiaden problém, ak naozaj ľúbiš na vek sa nepozeráš
poznám dvoch takých čo sa tak dali dokopy, presne ten isty rozdiel a neviem či nie aj tom istom veku, tá holka už tuším mala 16, a teraz sa budú po 7 rokoch chodenia brať, takže áno, môože to vyjsť, ale je to skôr výnimka, to dievča bolo vždy vyspelejšie na svoj vek, tak možno tým... a hlavne sa dlho poznali nebolo to len že ona sa "zabuchla" do staršieho a on mal nedostaok sexu. myslím že sa ju najprv rok pokúšal baliť noo takže tak
Keď to beriem ako čísla, veľmi sa mi to nezdá, lebo by som čakala, že tí ľudia sú na iných úrovniach, teraz nemyslím nutne hlúpy verzus múdry, ale keby sme si porovnali napríklad bezstarostného študenta so zodpovedným pracujúcim, tak v ich zmýšľaní bude rozdiel (to len ako príklad, lebo sa neviem normálne vyjadriť ale aj tu to samozrejme môže vyjsť). ale to beriem nejakú svoju predstavu o priemernom 15 a 22ročnom človeku, samozrejme, že zmysel to mať môže, ale to musíš vedieť ty, prípadne niekto, kto vás oboch pozná. viem si predstaviť niekoho, kto je buď večné dieťa, alebo kto sa veľmi rád stará, s kým by mi to neprišlo divné.
všetko sa dá, ale chcieť nestačí predstav si to. Budeš mať okruhlych 40 a tvojmu manzelovi uz bude senilne zašibávať ako každému priemernému skoro padesiatnikovi (tymto som nikoho nechcela urazit, ale som len pozorovatel) zvaž všetky vyhody a nevyhody..
a v 15stke.. chodit s 23 ročnym je.. nanajvíš, prepáč, hlúpe. Ale .. veľa šťastia možno sa ti to podarí.
podla mna sa to da a ze ten rozdiel nie je privelky lebo poznam aj take baby co maju 14 a chodia so 40 rocnymi ale ved ty mas super vek 15!a chalanov v tvojom veku je vela. a su pekni aj mudri xD ale ked si rozumiete preco nie
pokial si vy dvaja rozumiete tak nie... ale zase na tvojom mieste by som si ho dostatocne preverila... lebo ten rozdiel na prvy pohlad vzbudzuje dojem ze chlapec si chcel len uzit... co nemusi byt hned pravda... daj si pozor aby si sa nesklamala
Dievča, máš 15 rokov... užívaj si život, bav sa... a nerieš osemročný vekový rozdiel, aj tak si myslím že je to mnoho. Neviem, prajem vám nech vám to vydrží no nemyslím si že to bude niečo dlhodobé. Dávam tomu mesiac. Ale drž sa, prajem všetko dobré... a nabudúce mysli nato že mladosť je o tom aby si ju človek užil a nie hneď sa viazal na staršiu osobu. S tým sú potom spojené len problémy.
@stexie S 90 % istotou ti mozem povedat, ze mu ide iba o to, aby si s tebou zasantil v posteli.
22 rocny chalan sa nema co pozerat po tak mladych, adolescentnych zabkach. Chcel by som si zivo predstavit, aku debatu moze zacat viest dospely, tak stary chalan, s 15 rocnou (aj ked, mi budes teraz oponovat a tvrdit, ze si rozumne dievca - verim, ze si)
dievca, by si sa divila, ake lahke je "spracovat" tak mladu babu.
Tvoj zivot stoji a pada prave na tvojich rozhodnutiach, nie na rozhodnutiach anonymov kdesi na internetovom fore...je mi jasne, ze si aj tak urobis po svojom. Preto jedna rada na zaver: davaj si sakramentsky pozor.
on bude chcieť sex a ty na to nebudeš pripravená.tak isto nedokážeš pochopiť tých 7 rokov ktoré on prežil,zatiaľ čo ty ich máš ešte len pred sebou.preto mám pravidlo že pod 18 nejdem.také vzťahy nefungujú.skús to.uvidíš sama
O vek nejde, ako uz bolo spomenute vyssie, ak mate spolocny hodnotovy rebricek a rozumiete si vo vsetkych smeroch, nie je tam problem ziaden. Ale aj od takeho vztahu uz musis ocakavat nieco ine... jasne, zabava patri k zivotu, ale musis si uvedomit, ze starsi chalani (teda, ak su normalni), zmyslaju uz trosku inym smerom... ak ti to teda nevadi, dokazes to prehliadat a hlavne POVZNIEST sa nad recami mnohych ludi, ktori napr. aj tu pisu, ze to nema vyznam, tak potom netrap sa a chod do toho. Mozno, ze s takymto chalanom si budes omnoho viac rozumiet ako so svojim rovesnikom. Nie ze mozno, ale pravdepodobne. A ak to ani jemu neprekaza, ze si mladsia, preco nie? Len sa naozaj musis pripravit aj na hrbu komentov ohladom tvojho veku atd atd... vtedy si musis povedat, ze ti to za to stoji... casom si na to okolie zvykne a vsetko bude ok. Ja mam 17 a nehanbim sa za to, ze som davno stretla jedneho chalana, ktory ma 28... sme spolu, klape to a som stastna.. NAJSTASTNEJSIA.
Prajem vela stastia... daj na svoje srdce, nie na rady tych, ktori ti vravia, ze to nema vyznam... vyznam to ma... mozno to je ten pravy a mozno je to len jeden z mnohych, no vedz, ze kazdy vztah ti nieco da...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a tiež si uvedom že napr. o 3 roky ty budeš mať "len" 18 zatial čo on 25, a už bude možno rozmýšlať či sa neusadiť, nenájsť si robotu a tak...
a v 15stke.. chodit s 23 ročnym je.. nanajvíš, prepáč, hlúpe. Ale .. veľa šťastia možno sa ti to podarí.
22 rocny chalan sa nema co pozerat po tak mladych, adolescentnych zabkach. Chcel by som si zivo predstavit, aku debatu moze zacat viest dospely, tak stary chalan, s 15 rocnou (aj ked, mi budes teraz oponovat a tvrdit, ze si rozumne dievca - verim, ze si)
dievca, by si sa divila, ake lahke je "spracovat" tak mladu babu.
Tvoj zivot stoji a pada prave na tvojich rozhodnutiach, nie na rozhodnutiach anonymov kdesi na internetovom fore...je mi jasne, ze si aj tak urobis po svojom. Preto jedna rada na zaver: davaj si sakramentsky pozor.
Prajem vela stastia... daj na svoje srdce, nie na rady tych, ktori ti vravia, ze to nema vyznam... vyznam to ma... mozno to je ten pravy a mozno je to len jeden z mnohych, no vedz, ze kazdy vztah ti nieco da...