keby sa frajer nevedel bozkávať tak ho to naučím, také to francúzske je najlepšie ..............a načo by som sa so svojim trtkoškom rozchádzal, veď ho mám rád ..............filip
ale myslím že keď je to také , že chcú byť stále spolu, len niekto zo vzťahu sa pobozká z niekým iným a ten druhý sa to dozvie, tak či toto je dôvod na rozchod
Nie. Nasrat by ma to nasralo, ale rozchod kvoli jednej puse? Pride mi to strasne detske. Neviem si pomoct. Teda zalezi od druhu pusy. Keby moj chlap vybozkaval nejakej slecne picu tak to uz by bola situacia trochu ina
Kvôli obyčajnej puse určite nie.Nasralo by ma to ale obyčajnú pusu prežijem.A keď už ide o bozky tak si myslím že väčšina dievčat ti povie že to je dôvod na rozchod.A ja si myslím to isté.Čo sa má čo bozkávať s inými keď chodí so mnou?!Od toho aby sa s niekym bozkával som tu ja.
@mirka7 hm.... v takomto veku asi je uz aj to dovod tak podla mna v 13,14,15 rokoch je to dovod, totizto moze ti to pripadat ako normalne podvadzanie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
..A podľa mňa je to určite dôvod na rozchod....keby ťa mala daná osoba rada a vážila si ťa, tak to nespraví nie?
Áno.
Klasické zisťovanie kyslosti alebo zásaditosti v ústnej dutine
(Rozumiem otázke, no nedalo mi.)