Myslíte že je dobrý nápad urobiť si doma druhú dierku v uchu? Kamarátka si doma sama prepichovala ucho a nič sa jej nestalo. No ja som počula, že si môžem prepichnúť nerv a ucho mi ovisne. Je to pravda?
to neviem ci ovisne, ale ja mam v kazdom uchu tri dierky a je to v pohode a hlavne si to nerob sama, ale chod ku kozmeticke alebo do spleenu a tam ti to urobia to pistolou.. lebo najvacsia blbost aku som pocula je to prepichovanie ihlou :/
nastrelia ti to aj v zlatnictvach niektore to ponukaju... mne takto nastrelovali dve dierky a sice si priplatis (5 e plus ta specialna nausnica aby ti to nezapalilo)no nemas problem potom...
ja som počula že nastrelovať by sa nemalo lebo sa to robí s tupou náušnicou a tá ti potrha nejake nervove vlakna či čo to ja už neviem presne, ale proste, ihlou je to lepšie .
tak urcite ihlou a nie pistolou ...a zase ak sa na to necitis tak popros kamaratku ak s tym ma viac skusenosti ...a hlavne treba dodrziavat dezinfekciu ale myslim ze to ti netreba hovorit ze to vies aj sama
ja som si v 15- tich sama prepichla ucho, bolelo to, ale nie zas nejak moc, dalo sa to vydrzat, asi mesiac som to mala trochu zapalene a mokvalo to, uz by som to v zivote nespravila a tu druhu dierku pouzivam teraz uz len minimalne...
ja som si dala nastreliť a mám aspon istotu (akú takú) že to bude v pohode..nebolelo to, ucho ma štipalo hodinku a pokoj a zaplatila som 4 ečka ( 3 naušnica a 1 vodička) ..a rozmýšlam o dalšej dierke
Ja som si sama spravila ihlou 2 dierky do ucha (prvú asi v trinástich) a bolo to v pohode. Nekrvácalo to, nemala som to zapálené a keďže som si ucho predtým trochu znecitlivela ľadom ani to nejak extrémne nebolelo. Hlavne to nerob s hocijakou ihlou ktorú nájdeš mame v šijacích potrebách. V lekárni by sa mala dať zohnať sterilná ihla pokiaľ sa nemýlim. A ucho mi zatiaľ neovislo
mne prepichla ucho sesternica špendlíkom, asi polroka som to mala na striedačku zapálené a pri dierke sa mi spravila taká divná vnútorná guličkovitá jazva.
ale to bolo takmer nulovou dezinfekciou, nie preto, že to nebolo nastrelené.
(keď si mama všimla moju novú dierku, tak sa najskôr hnevala a o dva týždne si dala spraviť aj ona)
Ja som si urobila sama dierku a nič a asi tak pred rokom a žiadne ovisnute ucho som nemala treba mať tu ihlu videnzifikovanu a bude vsetko ok ak sa zahnisa moc to znamena ze mas slabu imunitu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
» www.birdz.sk/diskusie/vlada/...
.................................
Celkom iste si to nerob sama, ako ti radí @2 !
ako pise @9 tie nausnice su tupe a uplne mi to rozflakalo ucho..
ale zase kamoska bola s tym v pohode. takze som ti asi ani velmi neporadila
ale urcite si to nerob doma sama..
ale to bolo takmer nulovou dezinfekciou, nie preto, že to nebolo nastrelené.
(keď si mama všimla moju novú dierku, tak sa najskôr hnevala a o dva týždne si dala spraviť aj ona)