@openmindedfreak Hej už len na Gothoome budú náckovia.. .. Raz tam jeden zaspieval opitý "mi sme deti tretej ríše" a už sa idú pototo že aj náckovia tam pobehujú...
Je to už len pičovina, bola som na gothoome minulý rok a narozdiel od dedinských zábav sa tam nikto ani len nepohádal, úplna sloboda, jazero a zábava... To, že niekto nevie pochopiť, že tam nejdeme vzývať satana, ale zabaviť sa tým svätuškárom aj tak nevysvetlíš... Hlavne, že festival bude.
@tralalibang ale aj tak dosiahli svoje a to obmedzovanie slobody prejavu asi by trebalo zobrať pánbičkárov cez držku a prilepiť im červenú hviezdu na čelo aby si pripomenuli že sa zmenili na tých zlých komunistov čo ich obmedzovali v ich snahách
Som za to, že ľudia majú právo ovplyvniť to čo sa v ich okolí deje. Či už ide o uránovú baňu alebo festival ale musí to mať nejakú civilizovanú formu. Toto je len naháňanie bodov pred voľbami.
zakázal by som to z fleku, nech si to robia na aliaške, alebo v tramtárii...
je tu vygrc a najväčší cynizmus v historii Slovenska...
potom sa ide niekto čudovať, že su vraždy, bitky, samovraždy, z tých tupích satanistických piesni musí každému kto ich počúva po čase preskočiť v hlave...
@zajkousko ty si riadny kus debila, strč si to do prdele, a buď laskavo tolerantny. Si počúvaj čo chceš a nechaj ostatných tak, ja ti nehovorim čo máš počúvať, ani nikto iný
Zas dačo čo babky ruženčarky spískali bo pan farar povedali že to je zle a podobne. Ako nechápem sme v 21. storočí mame slobodu vyjadrovania sa a aj viery tak kto chce nech počúva čo chce a aj nech veri v čo chce. @zajkousko ako kto chce dakoho zmlátiť alebo sa zabiť môže trebárs počúvať aj klasickú hudbu a chodiť chodiť do kostola sam poznám jeden taký prípad.
a útočia v tých piesňach na tvoju ateisticku slobodu vyznania?...
o čom točíš, prečítaj si o čom tie zrúdy spievaju...veď vy sa tam budete natriasať sfetovaný a na grc spití a popravde povedané aj tak si budete veľke kulove z toho pamatovať na druhý deň, hlavne že ste tam boli a vydrbali 40 éčiek, no to je fakt hrdinstvo...
nech žije bordel, cynizmus a chrapúnstvo najväčšieho zrna
@zajkousko ked je tu rec o utoceni, neviem kto tu s tym zacal prvy ze by to mali zakazat ? .....Ja nesom ateista napr. som paganista, a mne je jedno, nech si ludia veria v co chcu, pokial to neberu extremne a neutocia na inych,
@zajkousko Tak po prve ja nie som ateista. Po druhe z čoho myslíš že prameni ich nenávisť voči kresťanstvu práve pre takéto spory to zapríčinili. Najprv že je to zle že je to satanistická hudba a podobne. Tak a to im dalo dôvod na útok. Po tretie prečo všetkých hádžeš do jedného vreca. Niekto si len chce prísť vychutnať obľúbený druh hudby a to neznamená že hneď musí fetovať a piť.
@zajkousko Nemas pravdu, bola som minuly rok a nebola som spita ani raz,vsetko si pametam,s kamaratmi sme sa boli zabavit a popocuvat hudbu. Btw metalisti su paradoxne najvacsi pacifisti akych poznam. Ak si myslis, ze tie kapely to o com spievaju myslia vazne, tak si na omyle, vacsinou ide len o to, aby sokovali a urobili show. Ja nepoznam metalistu, ktory by sa chcel co i len zapojit do bitky.
ale myslím si, že spievať o láske a živote by bolo omnoho krajšie a aj milšie....
napokon by to prospelo aj duši...
a určite by to šokovalo aj druhých, že piesňou vyjadrená láska je omnoho lepšie ako satanske ziapanie a hnusné predvádzanie....
ale ako som napísal, beriem na vedomie tvoj názor...
@barky jasné, veď som štyri roky jazdil na Obscene Extreme...aj keď goregrind nejak moc nejdem, ja som skôr na extrémny hc/punk...pévéčko, fastcore, crust, disbeat, ale nepohrdnem ani dobrým death metalom...
pokial ich texty su skutocne take slusne, ako prezentuju organizatori, nemaju sa predsa coho bat aj tak pochybujem, ze nejaky anglictinar bude rozumiet co len 1 slovo cez ten growling
a tiez by ma zaujimalo, odkial vlastne krestania tak dobre poznaju satanisticke metalove texty
@zajkousko Aj metalisti spievajú o živote a o láske, o tom však ľudia, ktorí k tej hudbe nemajú vzťah väčšinou nevedia. Všetci vidia len hluk, satanizmus, škriekanie, ale nevedia, že metal je aj o niečom inom
@zajkousko Podľa mňa je, keď si to vezmeš aj mňa dosť urážajú niektoré veci, ktoré vravia biskupi a kňazi a napriek tomu im to nezakazujem. To je len pohľad z druhej strany...
treba ich žalovať na príslušnom arcibuskupstve alebo polícii, oni su neni "vyvolení", sú tak isto zodpovední za svoje skutky pre zákonom a u nich je to o to zodpovednejšie, že sa musia zodpovedať za svoje skutky voči ľuďom aj Bohu na nebesiach....
@zajkousko Počuj ťa považujem za dobrého človeka ruku na srdce si daj to ti vôbec nevadí že tí čuráci čo vydali petíciu proti Gothoomu si tak serú do huby že im vadí Festival Gothoom a pritom im nevadia vulgarizmy od Rytmusa ktoré už dlhé roky kazia deti a mládež? Veď sú to potom pokrytci jak ric čo majú maximálne plné vajcia a s toho im jebe...
@zajkousko Neverím tomu že o Rytmusovi nič nevedia to žijú v jaskyni? Pochybujem že taký Palaj nevie nič o Rytmusovi on len potrebuje proti niečomu sa hrať na hrdinu lebo inak by mu strelili vajcia že mu nejaká seleziánka nedá...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Inak toto je good point: » www.postoy.sk/content/boli-ok...
je tu vygrc a najväčší cynizmus v historii Slovenska...
potom sa ide niekto čudovať, že su vraždy, bitky, samovraždy, z tých tupích satanistických piesni musí každému kto ich počúva po čase preskočiť v hlave...
hanba nad hanbu...fuj....
» www.peticie.com/gothoom_2014_ot...
a my sa poznáme
a útočia v tých piesňach na tvoju ateisticku slobodu vyznania?...
o čom točíš, prečítaj si o čom tie zrúdy spievaju...veď vy sa tam budete natriasať sfetovaný a na grc spití a popravde povedané aj tak si budete veľke kulove z toho pamatovať na druhý deň, hlavne že ste tam boli a vydrbali 40 éčiek, no to je fakt hrdinstvo...
nech žije bordel, cynizmus a chrapúnstvo najväčšieho zrna
beriem tvoj názor,prečo nie...
ale myslím si, že spievať o láske a živote by bolo omnoho krajšie a aj milšie....
napokon by to prospelo aj duši...
a určite by to šokovalo aj druhých, že piesňou vyjadrená láska je omnoho lepšie ako satanske ziapanie a hnusné predvádzanie....
ale ako som napísal, beriem na vedomie tvoj názor...
kks a rompeprop som si hádam tri roky nepustil hádam už majú aj nový album dík za pripomenutie
a tiez by ma zaujimalo, odkial vlastne krestania tak dobre poznaju satanisticke metalove texty
no tak nech take spievaju a nikto do ních ani nekopne....
hm, nie je to až tak ako si myslíš....
treba ich žalovať na príslušnom arcibuskupstve alebo polícii, oni su neni "vyvolení", sú tak isto zodpovední za svoje skutky pre zákonom a u nich je to o to zodpovednejšie, že sa musia zodpovedať za svoje skutky voči ľuďom aj Bohu na nebesiach....
heh, zrejme o Rytmusovi nič nevedia