podľa čoho vás zobrali na VŠ? sú stredoškolské vysvedčenia veľmi dôležité? či sa pozerá hlavne na maturitné? lebo tie moje vysvedčenia, no... Teda chápem, že na každej škole sa berie podľa iných kritérií, ale chcem sa tak približne informovať.
U nás na TUKE väčšinou brali doslova každého. Ale v odboroch na ktoré bol pretlak tak to malo vplyv a človek z horšími výsledkami sa tam nedostal. Takže závisí od toho čo by si chcela študovať.
@ajussa No ja by som ti určite odporučila ísť sem. Keby si chcela ísť na niečo iné napríklad medicína alebo nejaká ekonomika, kde je tá úroveň skutočne rozoznateľná, tak nič nepoviem aj keď by to bolo ťažké. Ale v odbore záchranár sa ti neoplatí trepať do ČR. Zbytočne veľké náklady na cestovanie, intrák a stravovanie a hlavne si treba uvedomiť, že veľa vecí sa v češtine povie inak takže by ti potom trebalo bez ohľadu na SŠ sa učiť na prijímačky viac menej od znova kvôli jazyku. Takže si to naozaj veľmi dobre premysli. A inak či sa prihliada na vysvedčenie alebo nie nájdeš na stránke školy kde chceš ísť. Nie na všetkých sa to berie do úvahy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Dúfam ,že sa bude prihliadať skôr na maturitné alebo skor na talentovky
no za vysvedcka su body ofkors, na to sa ale malo mysliet skor, nez sa pofailovalo co sa dalo na takej easy picovine ako je stredna skola
ja som potrebovala vyborne vysvedcenie ...asi tak tretinu bodov z prijimaciek tvorili body prave zan..(maturitne + koncorocne od 1-4 roč.)