Klopanie na nebesku bránu som videl aspoň stokrát, Big Stan tiež a neviem, Fontánu som pozeral ešte viac krát i keď som si dlhšie na ňu nenašiel čas a asi by sa takých našlo vela
Ja si pokojne pozriem film / rozprávku ktorú mám rada aj 20 krát.. Taký fantóm opery, tak ten si ma užil už dosť. ale takých filmov je strašne, strašne veľa.
vacsinou take, co ma zaujmu a dajme tomu im nie na 100% porozumiem na prvykrat alebo v nich hladam "nieco viac"...cize lynch, bergman a tak
ale z cistej radosti som schopna dokola pozerat pulp fiction, trainspotting, blow up od antonioniho, aj space odyssey ked mam cas, annie hall, vertigo a neviem este co
keď som bola mladšia, tak to bývalo mačacie kralovstvo.... ale teraz to je skor take, že death race, alebo rýchlo a zbesilo.... tam sa mám na čo pozerať...
každý film, ktorý sa mi aspoň trochu páčil si rada pozriem znova. Ale tie čo som schopná si púšťať dokola.... napr Lucky number Slevin, Piráti z Karibiku 1, Ohnivý oceán....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
dosť ich je
Ja si pokojne pozriem film / rozprávku ktorú mám rada aj 20 krát.. Taký fantóm opery, tak ten si ma užil už dosť. ale takých filmov je strašne, strašne veľa.
ale z cistej radosti som schopna dokola pozerat pulp fiction, trainspotting, blow up od antonioniho, aj space odyssey ked mam cas, annie hall, vertigo a neviem este co
a za seba...Hello Dolly, Peter Pan, Hook, Mists of Avalon, Practical magic som dieťa
a kedysi to dlhú dobu býval A walk to Remember ...