Mňa vrcholne irituje Adam Sandler, vôbec mu neviem prísť na chuť a už len to ma odradí od pozerania filmu, ak zistím, že tam hrá. Vo všetkých filmoch čo som s ním videla ma neuveriteľne štval (asi štyri)
A ešte neznášam herca menom Shane van Dyke, kvôli tomu prepadáku s Titanicom 2, kde fungoval ako režisér a ešte si na tutovku zahral hlavného hrdinu, ktorý sa ku koncu melodramaticky utopil
segal,noris,haidu a zo zien ani neviem. diana moorova ma furt otrasnu rolu,myslim charakter tak asi ju.. ale haidu,to je taky buran,vsade ci uz v serialoch,filme,v relaciach hraje takeho debila,ze je dost mozne,ze sa tak sprava aj normalne..
ben affleck, patizon na cele s kristen-nepoznam inu emociu ako unudena na smrt/nemam v tvari ziadne nervove zakoncenia-stewart, a vlastne cele obsadenie twillight, vince vaughn, seagala mam v podstate rad, len to za vymetena markiza vsetko doondila, ked ho pustaju 4x do dna, 98% slovenskych hercov, jennifer lopez, statham, hentych mladych hercov z gympl/raftaci/neviem co este mali, aniston mi vadi vsade okrem priatelov, sandler v niektorych tituloch..a to je asi vsetko
Nicholas Cage. ale ten asi nespĺňa kategóriu, on je iba neherecké vemeno s psími očami, ktorého každý pohyb pred kamerou vyzerá ako chabá strnulá napodobnenina prirodzenosti.
@tunidlo nevidela, ale počula som, že tam hrá na svoje pomery nadštandartne. ale tak či tak je to Cage a asi to vidieť nechcem najmä po tom, čo som videla Gone in Sixty Seconds
Ja by som sa k tomuto možno aj nerád vyjadroval, lebo kopa hercov, ktorí jednoducho boli kvôli komerčným úspechom v určitých jalových rolách zažití, ma prekvapila niekde inde, napríklad spomínaný Sandler.
co ja viem ani nie , lebo nejde ani tak o hercov kedze ak pozeram usa/zahranicne filmy tak vzdy dabovane no ide hlavne o to aky je ten film ... ked to je uplna trapna kktina bez pointy a bez seckeho co ma dobry film mat tak je jedno kto tam hra a tak isto aj naopak
Steve Zahn ! Odkedy som ho videla vo filme "Dokonalý únik" tak ho fakt nemusím. A potom asi Zuzana Fialová, Studenková, Penelope Cruz, John Travolta a musím spomenúť aj Steven Seagala - všetci z neho robia boha, ale úprimne, mňa tie filmy s ním naozaj nudia inak je ich isto viac, ale neviem si teraz spomenúť
sheen je absolútny top, keby som mala možnosť jedného debila vymazať z histórie filmu, tak jeho.
potom sandler a stiller, lebo nikdy neviem, ktorý je ktorý, a obaja hrávajú v rovnakom type sračkových komédií. celkovo všetkých tých pseudohercov z amerických komédií, pretože oni nehrajú, oni len hádžu rukami, telom, a afektujú
do tohto vzorca teda spadá aj carrey, ako vraví @jessminka ale zároveň sa absolútne stotožňujem s @baggy pretože vo večnom svite je naozaj úžasný. práve preto, že hrá, a nekrčí ksicht do všetkých tých otrasných podôb, ako v celom zvyšku jeho filmografie.
pre mňa je to napr. Will Ferrell....je my strašne nesympaticky a to od chvíle keď som videla film Moja krásna čarodejnica-nielenže ten film bol neuveriteľne trápny a bez zmysluplnej pointy ale aj herecké obsadenie bolo príšerné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
» www.csfd.cz/film/224695-vol...
a nepozerávam filmy so Sandrou Bullock
ale ešte porozmyslam.
aha, už viem. nad všetkými vyhráva Jim Carrey u mňa
a inak ma teraz nikto taký nenapadá, kto by mi nejako vadil
a ešte porozmýšľam
@yullia nemusíš pozreať tv stačí pozerať filmy aby si mala prehlad o tom kto ti vo filmoch vyhovuje a kto nie
a ešte Taylor Lautner .
ale neviem si vlastne ani veľmi na nikoho spomenúť, asi nie sú až takí dôležití.
(a ja mám napríklad Jennifer a Amandu celkom rada !)
A Zuza Fialovaa.
Nemôžem ich ani cítiť.
Tak, to máš vlastne troch, nemusím už rozmýšľať viac
inak ty si povedala mojich troch obľúbených
Robin Williams - príde mi ako debil. Ale strašný.
a zo slovenských už spomínaná Fialová, strašna nesympaťačka
Videla si Leaving Las Vegas?
... Ale predsa len, do Seagala si kopnem rád ;-D
potom sandler a stiller, lebo nikdy neviem, ktorý je ktorý, a obaja hrávajú v rovnakom type sračkových komédií. celkovo všetkých tých pseudohercov z amerických komédií, pretože oni nehrajú, oni len hádžu rukami, telom, a afektujú
do tohto vzorca teda spadá aj carrey, ako vraví @jessminka ale zároveň sa absolútne stotožňujem s @baggy pretože vo večnom svite je naozaj úžasný. práve preto, že hrá, a nekrčí ksicht do všetkých tých otrasných podôb, ako v celom zvyšku jeho filmografie.
a za svk... hm... maštalír, ráková, fialová.
ale tak isto aj Lindsay Lohan, obidve Olsenove, Miley Cyrus a všetky týmto podobné ....
a z hercov David Hasselhoff a Chuck Norris a iní akční nízkorozpočtoví hrdinovia ...
a zo slovenskej sceny mastalir
Eva Kerestešová či ako sa volá...
Jiří Mádl
Owen Wilson
a možno ešte nejakí sa nájdu
ja nepridem na chut van Damovi,najlepsi film s nim bol, Karate kid aj to len preto ze tam hral 5 minut
fuj.