Nuž vec sa má tak, že mám 19 rokov, frajera žiadneho a mám ísť na jednu svadbu. A otázka znie, či to je veľmi trápne, keď tam budem sama (+rodičia ). Prípadne, dajte rady, ako sa to dá zvládnuť, aby som to prežila.
P.S. Nikoho tam nebudem poznať!!
Podla mna to je na svadbe v pohode, skôr mozno pri stuzkovej by som nad tym rozmyslala (aj ked pravdepodobne ja sama budem asi jedna z mala/jedina co tam nebude mat ani tatka a je mi to dost jedno :letim: )
Otrasný trapas. Ba priam neuveriteľný. Kolosálny. Skry sa do pivnice. Neradmo sa na tvojom mieste už nikdy ukazovať na tomto svete. Je to vskutku obrovský škandál. Bulvár, cvak cvak...už ťa mám...zajtra titulka. Zničené súkromie a ľudská dôstojnosť...och, nie nie...nič také, nerob to. Naozaj sa ti to neoplatí.
ta čosi jaky trapas? ja som bola na jedinej svadbe aj to mojej sestre a vtedy som ešte nemala priateľa..každí tam bol s partnerom len ja nie a oveľa lepšie keď si tam sama ...teraz mám priateľa a už sme mali ísť asi na 10 svadby a nešli sme radšej sme sa tešili, že máme voľný dom a inak na svadbe priateľa ti netreba.. všetci sa spijú tak sa budeš mať s kým zabávať
lenže ja tam nikoho nebudem poznať, som zo ženíchovej strany a z nej nas tam bude dokopy 6 aj to sú starí ludia a z nevestinej netuším, koho mam očakavať A aj tak si neviem predstaviť, ako sa tam budem spravať ale potešili ste ma vtipnými aj dobre mienenými komentmi
na každej svadbe som bola bez partnera a nikdy mi to nepripadalo ako trapas... ako trapas mi pripadalo, keď si tam dotiahla jedna jedného, s ktorým bola "až" dva týždne
vieš čo je trapas? ísť na veľkú rodinnú oslavu bez svojho prvého partnera (tvoj prvý vážny vzťah) na ktorého sú všetci neskutočne zvedaví, pretože si o tebe už pomaly každý začínal myslieť že si lezbička... a ty v to ráno dostaneš kopačky, a teda sa na teba každý pozerá ako na chuderu..
ja som tak šla tiež sama... a našla som si.....partnerku
celkom príjemný večer to bol , obzvlášť keď sme sa už v podnapitom stave všade vláčili za ruky..
Je to uplne normalne.. Skor mi pride zvlastny ten zvyk ze kazdy kto je potvany si ma priviezt dalsiu osobu bez ohladu na to ci niekedy v zivote videla nevestu alebo zenicha, mne by prislo trapne keby som na takej svadbe ako partner niekoho a nikoho tam nepoznam a tak ale jem a vsetko za ich peniaze
@40 asi tak, som živote nebola na svadbe s partnerom a s partnerom sa podľa mňa v našich končinách na svadbu chodí len keď ste zobratí/veľmi dlho spolu alebo obaja poznáte nevestu alebo ženícha.
@40 jj, lebo je úplne normálne otravovať random partnerov iných rodinných príslušníkov, ktorý sa s mladomanželmi poznajú už niekoľko rokov, že si chcem zatancovať, lebo bolo jebnuté si pozvať na svadbu svojho partnera, ktorého som ešte nestihla neveste predstaviť -.-
logic level: -10
@40 podla mna je to celkom normalne. ved asi este nenastala prielzitost zoznamit ho/ju s dalsou castou rodiny. ja som bol s frajerkou na svadbe, kde okrem mna, mamy, oca a brata nepoznala nikoho a tam sa zoznamila aj s nevestou, aj zenichom a dalsimi blizsimi clenmi rodiny.
@46 tak tam budem celý večer sedieť a kukať do blba...to už by som skôr prehodnotila, či tam vôbec pôjdem...aj keď, kvôli svadobnému menu by som to asi riskla
@mcvpn a to tam mám akože sedieť celý večer a pozerať sa na nich? a potom budem na ich svadbu spomínať akože to bola nuda, lebo som nemala s kým tancovať to bude pre nich isto veľká pocta
@arrabella poznať nebudem nikoho z nevestinej strany a zo ženíchovej sme šiesti (ja, otec, mama, mama ženícha, + jeden manželský pár - kamarati ženíchovi)... nikto z nich teda nie je vhodným tanečným adeptom pre mna...
@tikalok tak nech mi potom taký niekto, komu to logiku dáva, vysvetlí, ako sa potom takí ľudia bavia na svadbe a čo tam vlastne robia celý ten čas, keď nemajú s kým tancovať mňa to vážne zaujíma
@tangerina
napríklad sa s niekým môžu rozprávať?
a ak je to taká tanečná svadba, že všetci sa bavia len tancom, tak potom hádam nie je otravné, keď sa taneční partneri striedajú a nedonesie si každý toho svojho.
ja neviem, alebo sa pozerajú do blba a nevadí im to, však ide len o to, že ty si to hneď previedla na svoj prípad, ale nie je každý taký ako ty
najprv som pochopila len z napisu fora, ze frajera mas, ale nechces ho vziat alebo on nechce...a nakoniec zistim, ze vobec nemas, no dievca v 19tich by si mala mat ine problemy O__o ja som bola na posledny v 16tich na svadbe bez frajera len s rodinou a co ako? :letim:
a suhlasim aj so @40 , sice formalne si partnera brat mas na podobne udalosti ale ako ked vazne nikoho nepozna a nie je to svadba spolocnych znamych...
asi pred dvomi mesiacmi som bol na svadbe, večer som sa dozvedel, že pôjdem zaviesť otca s kolegami na svadbu ich ich ďalšieho kolegu, takže poznal som 3 ľudí, aj to len tak posedel do 3, najedol som sa dal si kávu a potom ešte prešiel pomaly 100km kým som všetkých zaviezol domov haluz
jedine čo ma sklamalo, že tam všetci boli okolo 30+ :/ žiadna mladšia družička
lol
"patrilo by sa"
neviem, kedy ludia pochopia že veci ludí okolo sú veci ludí okolo a majú svoj vlastný vývin.
a hlavne táto potreba zavzťahovania sa keď sa "ide do spoločnosti"
@tangerina šak ale na svadbách bývajú bez partnera aj mužskí aj ženské, tož si človek nájde niekoho opačného pohlavia na tancovanie keď chce, a takisto na všetkých svadbách kde som bola sa tancovala kopa tancov v kruhu...
ale neni to trapne maximalne zistia ze nemas frajera a co je na tom...je dobre chodit na take akcie a nevyhybat sa im...nikdy nevies aky chalan tam bude tiez sam bez partnerky a mozno ta oslovi
@milka1995 Určite to nie je trapas, skôr výhoda... Keď tam nikoho nepoznáš, možno tam spoznáš nejakého chalana. Ja tiež mám ísť a nemám nikoho a ani ma to veľmi netrápi. Keď sa na to spätne pozriem, tak ani na stužkovú som si ho nemusela brať. Lepší žiadny partner ako debil
@lawey chapem ze sa ti to nepaci, ale to su slovenske ale celosvetove tradicie a ver ze jedneho dna si budes musiet niekoho najst uz len z toho dovodu, ze nebudes si moct sama zaplatit nájom/byt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
uplna pohoda.
HA
HA
ja som očividne potom trápna furt
....našla som si partnera tam ! strašne super chalan,aj ked teraz nie sme veľmi v kontakte, veľmi sme si rozumeli a svadbu si spolu užili
ale nie pre boha čo je na tom? wtf
mysli ekonomicky :letim:
celkom príjemný večer to bol , obzvlášť keď sme sa už v podnapitom stave všade vláčili za ruky..
logic level: -10
a nemas predsa 12 rokov, aby ti bolo treba robit program, aby sa slecna nahodou nenudila....
napríklad sa s niekým môžu rozprávať?
a ak je to taká tanečná svadba, že všetci sa bavia len tancom, tak potom hádam nie je otravné, keď sa taneční partneri striedajú a nedonesie si každý toho svojho.
ja neviem, alebo sa pozerajú do blba a nevadí im to, však ide len o to, že ty si to hneď previedla na svoj prípad, ale nie je každý taký ako ty
ako.. beriem to ako rodinnú záležitosť...a on by tam čo robil, ak by tam nikoho nepoznal?
jedine čo ma sklamalo, že tam všetci boli okolo 30+ :/ žiadna mladšia družička
"patrilo by sa"
neviem, kedy ludia pochopia že veci ludí okolo sú veci ludí okolo a majú svoj vlastný vývin.
a hlavne táto potreba zavzťahovania sa keď sa "ide do spoločnosti"
ale pobavil si ma