Toto vôbec nemá byť fórum založené zo sklamania vo vzťahu či čo, proste ma to naozaj zaujíma, pretože človeka, v ktorom nieto ani náznaku akejkoľvek emócie.
( Odpovedajte , prosím, vynímajúc rodinné vzťahy atd)
Myslim si, ze vacsina toho nie je schopna. Jedna vec je na kazdom kroku vykrikovat ako dotycny miluje toho a hentoho a druha vec je to naozaj mysliet a aj sa podla toho spravat...
podľa mňa nie uplne každý... ale väčšina ludí je schopná... len zase nie pre všetkých z tej väčšiny je to priorita a preto to vyzera že toho ani schopní nie su..... hadam je to dosť zrozumitelne
určite nie každý, a nemyslím si že by to tí ľudia čo to nedokážu mohli ovplyvniť a mohli si zato sami, ono to má určite hlbšie príčiny, ktoré by bolo treba odstrániť
Kym nieje psychopat, alebo postihnuty nejakou chorobou dusevnou alebo tak, tak si myslim ze to je otazka casu. Ale skor ci neskor to podla mna na kazdeho pride ten nedostatok.
ja si myslím, že 95% ľudí áno... Avšak niekto oveľa dlhšie dospieva do tej vyzretej fázy, v ktorej je schopný správať sa vo vzťahu skutočne tak milujúco ako by mal.... ostatní (tých cca 5%) do tejto fázy nedospejú nikdy....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
praveze je podla mna velmi malo ludi, ktori to myslia naozaj uprimne
v dnesnom povrchnom svete..
kto si myslí, že áno, je veľmi ale veľmi naivný ,)
pretože sú ľudia z kameňa, ale to čo oni nazvú láska v skutočnosti láska nie je.
Ale šak určite sa niekto taký nájde niekde. A ak nie na zemi, tak vo vesmíre, alebo paralelnom vesmíre určite
@dconan