snazim sa mysliet na to, co budeme robit ked budeme najblizsie spolu a ake to bude super. alebo to proste necham a som chvilu smutna no.
vacsinou nejsme bez seba dlhsie ako 5 dni, ale ked to je nahodou dlhsie, tak si ked tak zvyknem spravit ako keby trhaci kalendar a kazdy den si jedno ciselko utrhnem xDD potom mi to rychlejsie ubieha ked vidim ako sa tie dni odpocitavaju
a ked je to tie 2 dni predtym tak si vypocitam o kolko hodin sa uvidime a to mi pride uplne malo uz ked je to len v hodinach a utesujem sa tym, ze uz len 30 trebars
hiii a teraz napr je to uz len necela hodina juhuuuuu
Relaxujem, robím to čo ma baví aby mi čas utiekol, počúvam hudbu a myslím na to ked sa najbližšie uvidíme. Rozmýšlam nad tým aké mám štastie že ho mám, hľadám nejaké aktivity čo budeme najbližšie robiť proste načo smútiť ked sa nič nedeje.. Hlavne si hovoril nemôžeš byť s tou osobou nonstop lebo ta to po chvíli omrzí. Takto si aspon chvíle s tým človekom viac vážiš
jo, a k pôvodnej otázke: nič, preciťujem ten pocit a aklimatizujem sa naň, lebo viem že výnimočný a neobvyklý je ten opak, a ak sa pozastavím nad tým že je mi smutno, tak je to zlé, lebo to znamená že upadám do ilúzie že to dobré je štandard, a to je veľmi nebezpečná a skôr či neskôr bolestivá ilúzia.
ak, keď mi je smutno len tak troška tak si idem zabehať alebo si dám pizzu a píšeme si, že čo všeličo budeme robiť, keď budeme spolu a posielame si ľúbiacich smajlíkov na fejsbučíku
a keď mi je veľa smutno tak jebem na školu a idem k nemu a som s ním!
napríklad teraz posledný mesiac mi bolo furt smutno tak som furt bola u neho a dnes idem po mesiaci na intrák lebo mi je len troška smutno ale zajtra mi už bude veľa tak idem k nemu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
žeriem!
ale tak smutno by nebyva, lebo nikdy nemam ziadnu milovanu osobu , ale žeriem aj tak!
vacsinou nejsme bez seba dlhsie ako 5 dni, ale ked to je nahodou dlhsie, tak si ked tak zvyknem spravit ako keby trhaci kalendar a kazdy den si jedno ciselko utrhnem xDD potom mi to rychlejsie ubieha ked vidim ako sa tie dni odpocitavaju
a ked je to tie 2 dni predtym tak si vypocitam o kolko hodin sa uvidime a to mi pride uplne malo uz ked je to len v hodinach a utesujem sa tym, ze uz len 30 trebars
hiii a teraz napr je to uz len necela hodina juhuuuuu
Alebo zapnem Simsa
je to dosť aktuálne, len plus k tomu neviem vôbec kto to je a kde je :/
Naco sa trapit, ked mozem miesto toho lightsaberom naporcovat 50 stormtrooperov.
a keď mi je veľa smutno tak jebem na školu a idem k nemu a som s ním!
napríklad teraz posledný mesiac mi bolo furt smutno tak som furt bola u neho a dnes idem po mesiaci na intrák lebo mi je len troška smutno ale zajtra mi už bude veľa tak idem k nemu