krv ani nie, ale fúúúúúúúúúúj, dnes sme pozerali také video (na fyzike)... človek mal roztvorený hrudník a ukazovali ako by mu bilo srdce ... totižto nemal hlavu takže pri pitve by som sa asi pototo
no áno všetci sa tvárme že nie, som zvedavá ako by ste sa tvárili keby z krku vášho kamaráta vytekali galóny krvi a potom by ste mu bežali na pomoc a pošmykli by ste sa na nej a potom by ste chceli vstať ale nešlo by to a z neho by už vytieklo za celú izbu a začali by ste sa v nej topiť
z krvi ako takej mi nie je zle, ale pohľad na otvorenú ranu (alebo proste niečo také, keď tam trčí mäso a kosti a orgány a ešte to žije) mi dvakrát príjemný nie je, ani na obrázku
tak mne je zle len,keď je to moja krv,moje zranenie môj odber krvi inak pohoda, chodím aj na zdravotnícky a už som niekoľkokrát bola svedkom kadejakých nie veľmi pekných zranení a vždy som bola v pokoji. Ono skôr mi príde zle,až keď je už po tom...
Keď vidím hocikoho krv vo väčšom množstve, je mi na odpadnutie a uplne sa mi začnú triasť kolená. Ale vôbec to nechápem, lebo krv mi nevadí, ale neviem to ovládnuť, keď jej je veľa.
Nie, nie je mi zle z krvi. Môžem sa pozerať aj na to, ako berú krv mne, aj niekomu inému. Nejaké väčšie krvácanie som ešte nevidela. Nemám síce rada ihly, ale nebojím sa ich, len mi nie sú príjemné. Väčšinou sa nepozerám, keď mi sestrička pichá ihlu, ale na odber v pohode.
@ragdoll lenže otázka nebola, či by nám bolo zle z toho, keby nášmu kamarátovi vytekali galóny (v ľudskom obehu je, ako spomenul @majo16 , iba 5litrov krvi krvi, ale či nám je zle, keď vidíme krv. To, ako by sme sa zachovali, keby náš kamarát prudko krvácal z krčnej tepny a krv by striekala všade naokolo, vie asi zhodnotiť málokto. Sama som sa nad tým zopárkrát zamýšľala...lebo mám z prvej pomoci veľmi veľa informácii a viem, čo by som mala robiť v akom prípade - ale neviem, čo by som robila, ako by som to zvládala, keby som sa do takej situácie dostala reálne - sú to stresové situácie, niekto odpadne, niekto spanikári a hysterčí, niekto si vie zachovať chladnú hlavu...každopádne - nie som až taká zvedavá, ako by som to zvládala, že by som to chcela zažiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
z ihiel je mi zle
iba v zabijačkovej kaše mi vadí
hrozne mi vadí rezanie, aj hocikde vo filmoch a tak už jak vidím že niekto bude rezať niekoho, otáčam sa.. panický strach z porezania nožom mám
a skôr sa mi dvíha žalúdok pri predstave preťatia žily a šliach a tú myšlienku potom nemôžem dostať z hlavy celé minúty, a taak.
Nie, nie je mi zle z krvi. Môžem sa pozerať aj na to, ako berú krv mne, aj niekomu inému. Nejaké väčšie krvácanie som ešte nevidela. Nemám síce rada ihly, ale nebojím sa ich, len mi nie sú príjemné. Väčšinou sa nepozerám, keď mi sestrička pichá ihlu, ale na odber v pohode.
@ragdoll lenže otázka nebola, či by nám bolo zle z toho, keby nášmu kamarátovi vytekali galóny (v ľudskom obehu je, ako spomenul @majo16 , iba 5litrov krvi krvi, ale či nám je zle, keď vidíme krv. To, ako by sme sa zachovali, keby náš kamarát prudko krvácal z krčnej tepny a krv by striekala všade naokolo, vie asi zhodnotiť málokto. Sama som sa nad tým zopárkrát zamýšľala...lebo mám z prvej pomoci veľmi veľa informácii a viem, čo by som mala robiť v akom prípade - ale neviem, čo by som robila, ako by som to zvládala, keby som sa do takej situácie dostala reálne - sú to stresové situácie, niekto odpadne, niekto spanikári a hysterčí, niekto si vie zachovať chladnú hlavu...každopádne - nie som až taká zvedavá, ako by som to zvládala, že by som to chcela zažiť
Patient: - Uu, uu, doctor, my arm is bleading..!
Dr.: - Eeääh... / - Doctor fainted. /
← tak asi tak. Akože.. nie je mi zle, ale občas si nepamätám, čo sa dialo potom .
Alebo kamarátov zážitok, zas niekde, kde mu robili niečo s krvou:
"...tak som tam tak sedel a:
- Nie je Vám zle?
- Nie.
... a viac si nepamätám."
Už som ja emáčka, kto neskoro chodí, sám sebe škodí