Viem,že to sem nepatrí ale je to najčítanejsia rubrika ja budem potrebovať veľa vašich názorov. Ak nájdete na nete niečo o jeho rodinných pomerov ale nebodaj konkrétne o jeho homosexualite budem vám vďačná .. vopred ďakujem..
trápi ma to lebo nechápem ako môže niekto na storpo povedať že nie je-.. &chcem to vedieť lebo ma to zaujíma .. a mílý peter p. ak si tu ešte väčšiu pičovinu nevidel tak do fóra asi moc nechodíš lebo toto je úplne normálna otázka... možno trocha pritiahnutá za vlasy ale obyčajná. nepýtam sa ťa či možem otehotnieť z fajky... takže neviem čo riešiš...
Je homosexuál lenže v dobe jeho najväčšej slávy to bola dosť kontroverzná až pohoršujúca vec čiže to jednoducho tajil alebo sa to nejako nedostávalo na verejnosť ale je gay no a čo že má deti?
myslim ze je to jedine jeho vec a ak by xel (ak by bol) aby to vsetci vedeli tak sa prizna verejne. a ak by ta to zaujimalo mischelle ze ako moze clovek povedat ze je na 100% homo tak odpoved je jednoducha:dospel a vie co chce
PREBOHA ľudia je to známa osobnosť alebo celebrita(neznášam to slovo) je normálne že ho niekto rozoberá, horšie by bolo keby založila diskusiu o nejakom užívateľovi z birdzu
Ahoj! docolomansky je gay! na 100%, on sa k tomu priznal tak pred 15 rokmi. Mal zenu, ale rozviedol sa. A to prave skrz niejakeho chlapa, ktory bol od neho mladsi o niejakych 30 rokov. On to drzal v tajnosti, lebo ta doba, v ktorej zil nebola bohvieco a povedzme si pravdu ani dnes to nie je lahke.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
mne je uplne nesympaticky
Chcela by som vediet, ake by to bolo vam prijemne, keby ktosi verejne rozobera vase oeobne problemy a veci.
a prečo ťa nezaujíma Miloš Bubán? alebo Jaro Buček