ahojte mam mensi problem mam o 4 roky mladsieho super uzasneho kamarata,ktory ako som sa dopočula je do mňa zaľúbený neviem ako mam mu povedať že to nejde mali ste už takú skúsenosť??? nechcem mu ublíži lebo ho mám rada ako brata ale láska nemôže tam byť
14rocny a 18rocna? chod smelo do toho xD boze, neublizis mu..kolkak je 8rocnik chce chodit s babou ktora pomaly konci strednu skolu? ved mu to vysvetli
hlavne mu nehovor, ze ho mas rada ako brata, ale, ze nic viac tam necitis.. lebo to je posledne, co potrebuje pocut ( som si to raz vypocul a som myslel, ze volakomu hlavu odtrhnem ).. formulacia toho, co by "chcel" pocut, asi nebude lahka, ale treba vyberat slova opatrne.. inak zastavam nazor, ze nech sa chalan da na death metal !
ach moj 20 rocny spoluziak sa zalubil do mojej 26 rocnej spoluziacky tiez mala takýto problem no vysvetlila co je vo veci .. ze medzi nimi to nebude nikdy fungovat ... najprv bol urazeny no potom ho to preslo
no ved to ako zboznujem ho koli tomu ako sa sprava no ja som 5 na hotelke a on je prvak neviem preco mi tu dalo ze mam 18 ked ja uz taham na 20 -ku ....no nic vratim sa ku probleme ved ja viem ze mu to mam vysvetlit,ale strasne sa bojim ze mu ublizim
Moc mu to nezávidím. Prvá láska ešte ani nezačne a už bude musieť prekusnuť koniec. Vysvetli mu to, snád to dokáže pochopiť. Dúfam, že vaše priatelstvo vydrží aj ked sa obávam, že nemá velkú šancu...
asi tak to bude naj naj lespie .........ist nanho priamo............. dakujem vam .......... ale ja to asi nezvladne.......... keby mal aspon tolko kolko mam ja ....... viete co??? on je uzasny uz teraz... co to bude ked dospeje normalne idealny chlap.....
ja ho mam rada proste ho zboznujem amme neobicajny kamaratsky vztah mozno je to moja chyba lebo sa ku sebe spravame uzasne a dovolila som to normalne sa z toho obvinujem .......
tak to sa mi nestalo ešte našťastie.. najmladší chalan akého som kedy mala bol mladší iba o polroka, takže to sa dalo... asi bude ťažké vysvetliť mu to, hlavne keď je ešte taký mladý... puberta je sviňa a môže to zobrať zle a prestane sa tebou kontaktovať ..
ved toho sa bojim ze ho stratim .................... hmmm mladsiu????...mam sestru,ale on stale je len somnou takze asi nic z toho proste je to zlozity vztah
@nikuska62 keby sa o niečo pokúšal, normálne naňho vybehni, že: "TY si sa zbláznil?!" ...po čase ho to prejde...možno sa s tebou prestane baviť a ak hej, budeš vedieť, že je to decko a môžeš ho mať v päte. Možno sa ti bude vyhrážať, že sa zabije a podobné chujoviny.... to neber na vedomie, lebo to nespraví... a ak to spraví, budeš mať o problém menej ale nie... mala by si to nechať plávať... je to taká detská platonická láska, ktorá časom prejde, neboj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov