Na zaciatku leta som nahodne zacala s niekym chodit - uz som to neplanovala pretoze v septembri tak ci tak odchadzam na 3 roky prec ale stalo sa. On o tom vedel dopredu a povedal ze buducnost neriesi. vsetko bolo uzasne, ale potom som musela odist na tri
@pubertslatinocelny - presne tak sak prave...je mozne ze sme sa odcudzili, asi to stalo na malo pevnych zakladoch, aj ked som bola prec, ozyval sa len kazdy druhy den
no ale veď to je normálne, lebo predpokladám, že to bol asi niekto neznámy, teda cudzí nový človek, a tým pádom ak ste sa nepoznali, tak ste ani nemali na čom stavať, takže nulové základy...ak sa mýlim oprav ma a zamilovanosť prechádza po pár dňoch a niekedy trošku dlhšie
@loveistheanswer ty si daky frajer pocuvaj mozno u niektorych prechadza zamilovanost po par dnoch, ja poznam ludi, ktorych to v niektorych pripadoch drzi mesiace. a pritom tiez rozlisujem, tak ako ty, medzi zamilovanostou a laskou. ale suhlasim s tebou v tom, ze asi nemali na com stavat - ale kazdopadne tam nevidim problem v tom, ze si na nu zvykol, ale v tom, ze celkovo ten vztah nesmeroval k zblizovaniu asi, alebo co.
@imthestar tak ked sa ozyval kazdy druhy den, tak to je zvlastne no...resp. zvlastne to byt nemusi, ale mne to pripada jasny znak toho, ze to nie je vztah, ktory by bol schopny prezit 3-rocne fungovanie na dialku.
a čo všetko ste o sebe vedeli? všetky sny? túžby? vlastnosti? obaja ste vedeli kto sa v akej situácii zachová? pravdepodobne nie, inak by nevzniklo toto fórum...
@pubertslatinocelny aj mňa to zvyklo kedysi držať mesiace, ale také časy už prešli a ja som bol aj v iných situáciach než je táto, takže nedá sa to príliš porovnať asi...
takže teba serie, že po tom, ako ste spolu chodili mesiac a ty odchádzaš, ťa nechal on a chcel zostať kamarát, a že si ho s rovnakým úmyslom nenechala ty...way to go girl, byť ofučaná, že si ty chcela byť tá ktorá ľúbi menej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@imthestar tak ked sa ozyval kazdy druhy den, tak to je zvlastne no...resp. zvlastne to byt nemusi, ale mne to pripada jasny znak toho, ze to nie je vztah, ktory by bol schopny prezit 3-rocne fungovanie na dialku.
Lebo sa mi zdá, že ťa ani tak neštve, že ste sa rozišli (s tým si počítala), ale to, že sa rozišiel on s tebou, a nie ty s ním.