Mozno to tu uz bolo ale musim to vediet.....Mam otca...ten ma tiez otca(moj dedo) a on ma brata....a ten brat ma dceru....keby s nou chcem chodit...je to v poriadku????nemyslite si prosim ze som nejaky psychos ale mame sa radi rozumieme si a tak....DAKUJE
no ja neviem,,,,ja som niečo podobné riešila, teda ja som to neriešila..ale cela naša rodina riešila podobnu otázku..a to sme boli ovela vzdialenejšia rodina a bol z toho uz randál....ale zistili, že je to ok...takže všetko ok
takze tvojho deda dcera (cize tvoja teta)? ... som jediny, komu tam nejak nesedi casova postupnost? podla toho co si opisal (a ja pochopil) by tvoja nadejna partnerka mala byt vo veku tvojho otca... budto to mate v rodine nejak divne usporiadane, alebo letis na starsie, alebo som z tvojho opisu uz nacisto debil kazdopadne rob co myslis... nikto ti to presne nezadefinuje, pretoze kazdy chape "blizke pribuzenstvo" trochu inak (ale na postihnute deti sa mi potom neodvolavaj )
ale chodíl by si s dievčatom s rodiny. Neviem, neviem či by vám to klapalo. Ale ona je vzdialena rodina, a nemáš s nou nič spoločné. Ale vyskúšať by si to mohol. Ale nezaručujem, že vám to bude klapať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ale pre tvojho otca by to muselo znieť vtipne
Bude mať za nevestu sesternicu, no