Je nefér voči nemu, keď snívam o tom, že by som žila sama vo vlastnom byte bez svojho frajera?
... a iba by sme sa navštevovali? Je to niečo,na čo nemám právo a čo by rozhodilo vzťah? Neviem,nechávam si to zatiaľ pre seba,ale túžim byť úplne sama, pretože ešte stále bývam s rodičmi a nikdy som nebola sama. Ako by ste reagovali? Nahnevalo by vás to?
Podľa mňa to je normálne. Bývať s niekým druhým je veľký krok a pokiaľ si nikdy nežila sama tak je pochopiteľné že najprv chces sama bývať a možno neskôr s ním. Normálna postupnosť
Či je to nefér je relatívne ale viem si predstaviť, že by to niekoho nahnevalo lebo keď ideš do vzťahu väčšinou nie len, že počítaš so spoločnou budúcnosťou, plánmi atď. s tým človekom ale často krát začnete vzájomne o sebe uvažovať dokonca ako o osobe jednej hoc ste v dvoch telách
Ja som žila s mamou do 25tky a aj sme si moc nerozumeli tak som veľmi chcela sa osamostatniť a aspoň daky čas bývať úplne sama.. ale keď som sa spoznala s mojim terajším priateľom a odsťahovala som sa do Ba.. asi po týždni som išla bývať k nemu.. aj z finančných dôvodov keďže byvanie je tu drahé.. a je to úplne super, lebo spolu plánujeme tu budúcnosť.. a ešte viac super bude keď sa odstahujeme do vlastného a nebudeme bývať s jeho rodičmi.. takze mi ta samota nechýba vôbec.
taketo veci ti nikto neporadi a nieje ani vyznam sa pytat, zalezi od vas pokial to bude vyhovovat aj tebe aj jemu je to OK. Pokial on chce nieco ine ako ty tak to uz OK nie je a musite sa dohodnut
kazdy ma pravo na to, co chce sam a nemusi sa riadit tym co je "zauzivane" v ostatnych vztahoch atd
Takže bývaš u rodičov a máš priateľa a predpokladáš/vieš že si budú myslieť že najvhodnejšie je presťahovať sa rovno k nemu, ak to správne chápem. Podľa mňa ak chceš určitý čas bývať sama je to tvoja vec a nie ich, aj keď finančne to možno nie je najideálnejšie. Ak však máš pocit, že to potrebuješ a chceš nehľaď na to čo si o tom oni myslia.
ja osobne tiež túžim po tom bývať sama (hlavne bez mamy), ale kedze som zadana tak si viem predstavit aj byvanie s frajerom.
Avsak obavam sa, ze keby byvam uplne sama a frajer by povedzme ku mne prisiel vecer tak som si istá, že by už u mna ostal spať a tak by to bolo stále, takže vlastne by sme spolu akokeby bývali
že jednoducho kde máš tú záruku, že by odišiel večer spať domov ... chápeš čo myslím?
Nieje nefer aby si byvala sama, nefer je ked s nim nebudes travit cas. Uplne normalne mu to povedz ako nam. Ze si to chces skusit, ak je normalny zoberie to v pohode, no po istom case by ste prirodzene mali chciet obaja byt co najviac spolu, ak nie, je to weird.
nefer je to iba kvoli tomu, ze mu to nepovies. ak sa vztah dost rozvija a je vaznejsi tak logicky sa zacina uvazovat o spolocnom byvani a ked mu az po hooodne dlhom case povies ze ty s nim vlastne byvat nehodlas, tak to neni moc mile ani fer, mal by vediet s cim pracje a rozhodnut sa ci by mu to tak vyhovovalo
Aj keď nemám skúsenosti so vzťahmi tak si myslím, že ak dvaja bývajú sami a navštevujú sa tak im to prospeje viac, lebo keď sú dvaja v kuse spolu tak sa začnú hádať a takto keď sa budete navštevovať tak si budete viac vzácni a budete si užívať spoločné chvíľky viac ako keby ste boli v kuse spolu Ale to je len môj nepodstatný názor, ktorý vôbec nemusí byť pravdivý...
@anonym356 ak je ten vztah uz spravne vyvinuty a ti dvaja ludia sa ku sebe naozaj hodia, potom cim viac casu spolu tym lepsie. samozrejme nehovorim fungovat ako siamske dvojiciky, hovori mze ked vstah funguje, nieje nic lepsie ak ostym clovekom byvat.
Ja tiež nechcem hneď bývať s priateľom keď som zadaná lebo predstava že bude čakať aby som sa tvárila že potrebuje navariť alebo co ma odpudzuje. A vôbec netreba nič unahlit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
kazdy ma pravo na to, co chce sam a nemusi sa riadit tym co je "zauzivane" v ostatnych vztahoch atd
Avsak obavam sa, ze keby byvam uplne sama a frajer by povedzme ku mne prisiel vecer tak som si istá, že by už u mna ostal spať a tak by to bolo stále, takže vlastne by sme spolu akokeby bývali
že jednoducho kde máš tú záruku, že by odišiel večer spať domov ... chápeš čo myslím?
ak to nepride, tak potom samozrejme, asi az tak velmi nechces byt s nim