je to normalne neboj sa .. ale ked budes mat 21 ako ja a ziadnu skusenost ako ja , to uz normalne moc nebude ale tak snad som ta aspon upokojil ze este mas kopu casu kym to prejde do nenormalneho stadia a "kamaratov" mam tiez podarenych aj ja takych co ma len ojebali o peniaze a neukazu sa mi na oci aj rok alebo dva
je to normálne, aj keď nie obvyklé...ale ja som na tom bol podobne, tuším až po osemnástke niečo prišlo...a to som tiež normálny, inteligentný a slušný chalan
ale tebe @najivna napíšem kľudne že ticho buc!, nikto ťa nenúti všetko čítať a komentovať komu treba pomôcť, tomu nech je pomáhané...a nie ešte mu pridávať. ach ľudia. sa naučte ignorovať a budete šťastnejší!
Bratmm tiez som na tom podobne a mozem si za to sam, kvoli mojmu zivotnemu stylu a vysokym poziadavkam. Ale teraz som zamerany na svoj uspech pokial som taky mlady a verim ze casom to pride....
@skippik stavme sa o desku z tej dvacky že za tu druhú ti vybavím takú skúsenosť od ženy, po akej každý chlapec túži. Síce sa možno budeš pár dní nenávdieť a možno sa vyhovárať, že vyzerala viac ako muž tak to neplatí... ale tak no...
"Som milí a inteligentný a preto nemám babu " Chlapi celkom blbá výhovorka nie ? Len tu na birdzi koľko báb píše že hľadá inteligentného , tak ako prvé nebyť hamblivý a možno ešte nebyť vyberavý.
@torpedo08 ta by si kuikal,ze tu nema dakto viac skusenosti s alkoholom v tvojom veku som to seba daval jedna radost,ale cuco nie..cuco bolo ked som mal menej rokov.. ale piva,palenku,vina... to bolo moje na jeden vecer...
a @tortura neboj,urcite pri dalsej prilezitosti nenatrafis na nejakeho debila..
a k teme.. nebud ako zenske,ktore uz v 14 musia byt deflorovane lebo petka,zuzka,janka a este aj martinka,ivana a lucia z triedy uz nie su pannami..
je to nenormalne....si nenormalny a najdi si nenormalne dievca, majte spolu nenormalny zivot a nenormalnu smrt...prajem ti to nenormalne
@mysteriousshadow ale nevtlkaj mu do hlavy take hluposti, zmeni sa to IBA pre dievcata, lebo okolo 20 by chlapi trtkali skoro kazdu, a tak balia skoro kazdu, a dievcata su coraz vyberavejsie...zeny ho budu chciet az tak okolo 30, ak samozrejme bude zabezpeceny....
Jasné že je to normálne, v dnešnej dobe je ťažké nájsť aj dobrých kamarátov, nehovorím o skutočnej láske... Len doba je taká že ťa núti všetko čo najskor lebo inak si nula....
Bud uplne v pohode, mám 17 a tiež som ešte nemala chalana, mam chvilky ked si to vyčítam a hladám dôvody, občas som z toho v depkách no potom si uvedomím že aké P*čoviny riešim, všetko pride časom, a niekedy je dobre že začneš s niečím až neskôr, všetko má svoj čas..Hlavne sa tym moc nezaoberaj, vtedy to bude ovela horšie a zo zufalosti si určite žiadnu nenajdeš, proste to nerieš uživaj si život a uvidiš že to pride ked to budeš najmenej čakať...Hlavne sa nemen kvôli ludom ani kvôli ničomu, bud taký ako si, normalne baby určite ocenia mileho, inteligentneho chalana...A na kamošov kašli, spravny kamoši by ta neopustili, hlavne sa nemen kvôli nem, bud sám sebou..A hlavne sa neboj baby osloviť aj sám , uvidíš že sa nejaká chytí...Určite nie si uplne na zahodenie ..ja som napríklad (nebojím sa povedať) mudra, inteligenta, a ešte aj pekná ( a aj tak som nikoho nemala , vieš najlepšie trofeje nemôže mať každý .
@torpedo08 si mal byt dneska so mnou von..co ja som videl neuveris taka mala 14tka zjebana na milu picu..ju tahali po zemi cez pol mesta az kym ich nezastavila hliadka msp. este teraz sa smejem..ja v jej veku som si aspon lahol a spal
hmm chcem byt nejakej jej prvy chalan v- do 173 cm..vaha do 55 .vek OD 17
@torpedo08 a co si cakal o pol7mej rano ked som dosiel z vonku jak i teraz sak normalka..no nepotesilo by ta byt pre nejaku jej prvy? :l sak to je ake super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
nie je to chore a si zruda si spokojny? -.-
@8 ale u teba nie , si piča
ok ,tak nie
Len zle vyberala , viem si predstavit presne...
@barky no minimalne tu na birdzi take skusenosti nema asi nikdo
ale tebe @najivna napíšem kľudne že ticho buc!, nikto ťa nenúti všetko čítať a komentovať komu treba pomôcť, tomu nech je pomáhané...a nie ešte mu pridávať. ach ľudia. sa naučte ignorovať a budete šťastnejší!
ty karus
tym som chcela povedat ze nic nie je stratene ale sice neviem ako na tom si, ale mozno by si sa mal o seba trosku starat nech je o teba vacsi zaujem
Fajku na slovnaftskej za 7€ po zľave na isic asi nikto nepovažuje ako skúsenosť s dievčaťom
Ale tak proti tvojmu gustu...
a @tortura neboj,urcite pri dalsej prilezitosti nenatrafis na nejakeho debila..
a k teme.. nebud ako zenske,ktore uz v 14 musia byt deflorovane lebo petka,zuzka,janka a este aj martinka,ivana a lucia z triedy uz nie su pannami..
pride to casom,hlavne nestresuj
@mysteriousshadow ale nevtlkaj mu do hlavy take hluposti, zmeni sa to IBA pre dievcata, lebo okolo 20 by chlapi trtkali skoro kazdu, a tak balia skoro kazdu, a dievcata su coraz vyberavejsie...zeny ho budu chciet az tak okolo 30, ak samozrejme bude zabezpeceny....
2. si teplý
hmm chcem byt nejakej jej prvy chalan v- do 173 cm..vaha do 55 .vek OD 17
(teda, nehovorím zo skúsenosti, aby niekto nemal debilné narážky)
prečo chcú deti mat čím skôr niečo s opačným pohlavím???
a to co si si tu podal inzerat ? to ze chces byt nejakej baby prvy ?