pokial je to nevinný flirt že k ničomu nedôjde tak by som to neriešila ... ale pokial skúša niečo viac tak s takým by som nechcela mať nič ... keď to môže robiť terajšej tak by to mohol robiť ktorejkoľvek babe... je to sprosté od neho...
...Je to uplne normalne, ak typek svoju slecnu uz nema rad...
Zacina scanovat okolie a hlada novu a lepsiu znamost...
Nenormalne je to vtedy, ak to typek robi permanentne. Plasi sa aj za 3-4 slecnami naraz. Vtedy uz je to urcita nenormalnost, ale proti gustu ziaden disputat
Osobne nemotam ine slecny ak uz som namotany na jednu...
A ruky preč. Ani tebe by sa neľúbilo, kebyže ti niekto balí priateľa. Baviť sa s ním v pohode, veď o nič nejde, ale nie flirtovať. A to je jedno, či ju poznáš alebo nie.
to,ze sa paci on tebe a ty si myslis,ze aj ty jemu su dve odlisne veci.odkial vies,ze jeho rozhovory s tebou su orientovane smerom flirt,popripade nieco viac?to,ze to tak citis ty,nemusi znamenat,ze aj on.
a ak to naozaj robi,je to velmi mile k jeho terajsej priatelke,a rozhodne by som v tom nepokracovala.
@jaro1991 ani by si neveril,ale aj chalan si moze pri normalnej konverzacii mysliet,ze ide o nieco viac.
tiež mám takú skúsenosť mala som kamaráta, ktorý rád flirtoval s dievčatami taký romantický pekný chalan..aj za mnou chodieval pokiaľ nezmaturoval..bol medzi nami aj bozk ale to len taký..potom sa uvedomil že nemôže lebo má dievča..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Pokiaľ ide o mňa, tak s chalanom, ktorý má dievča a flirtuje s inými, by som nechcela mať nikdy nič spoločné!
a ja som taká suka že mu nepoviem nie ale namotávam ho bastard nič iné si nezaslúži ! ! !
Zacina scanovat okolie a hlada novu a lepsiu znamost...
Nenormalne je to vtedy, ak to typek robi permanentne. Plasi sa aj za 3-4 slecnami naraz. Vtedy uz je to urcita nenormalnost, ale proti gustu ziaden disputat
Osobne nemotam ine slecny ak uz som namotany na jednu...
Akosi sa mi to neda
a viem, ze kebyze som ja jeho dievca, tak by sa mi to nepacilo, ale tak ked to nevie tak moze byt stastna. ja by som to radsej nevedela asi.
a) je tebou iba dočasne pobláznený
b) je to sukničkár
c) naozaj ťa má rád a z neznámeho dôvodu ešte neopustil priateľku
Podotýkam, že c) je najmenej pravdepodobné.
A ruky preč. Ani tebe by sa neľúbilo, kebyže ti niekto balí priateľa. Baviť sa s ním v pohode, veď o nič nejde, ale nie flirtovať. A to je jedno, či ju poznáš alebo nie.
Chcela by si byť na mieste jeho priateľky? Predpokladám, že nie. Tak od neho daj ruky preč a zabávaj sa flirtovaním s niekým iným.
Nehovorím, že je to správne, alebo že by som to robil ja..
a ak to naozaj robi,je to velmi mile k jeho terajsej priatelke,a rozhodne by som v tom nepokracovala.
@jaro1991 ani by si neveril,ale aj chalan si moze pri normalnej konverzacii mysliet,ze ide o nieco viac.
a ty ..sa kľudne s ním hraj ,ak ti to vyhovuje ,zaslúži si ,ked je taký sprostý ...ale hlavne sa ty nezaľúb !!
ak proste vecer nema co robit, tak s tebou keca, je to ok, ak sa ta snazi fakt ze zbalit a mat s tebou nieco, je to prinajmensom divne. podla mna