Toto sa dneska rozoberalo u nas v skole Moji 13-14-rocni spoluziaci hovorili ze by urcite nechodili s nejakou 13 rocnou.. a ja ze a s kolko rocnou by ste chodili? A oni ze 16.. Ja ze sibe Vam? Ktora normalna sestnastka by vas chcela? A oni ze je takych vela parov.. tak co si myslite vy, birdzaci?
poznala som jednu 20-ročnú čo chodila so 16-ročným.. ale si myslím že čím sú ľudia starší tak tým ten vekový rozdiel nehrá takú rolu.. ale tak čo ja viem.. ak chce 14-ročný chodiť so 16-ročnou musí byť buď on trocha viac vyspelý na svoj vek.. alebo naopak.. ona menej vyspelá.. teda.. to je môj názor
reálne to moc časte nieje ale nemyslím že je to teoreticky možné či je to normálne neviem ale určite to nieje nenormálne takže asi hej je to normálne aj keď výnimočné . Či čo len dievčatá môžu chcieť starších chalanov? chalani sa proste emancipujú
Prečo by to malo byť nenormálne veď ja v živote som tiež nemal mladšiu partnerku dokonca jedna mala o 5 rokov viac ak vám to klape a si rozumiete tak je to fuk a jeden rok rozdiel to je nič. Ono voľakedy sa hovorilo že dievčatá skôr dospievajú(určite to nemá v dnešnej dobe nič s inteligenciou česť výnimkám) ako chlapci preto dievča má väčšinou staršieho chlapca ale dnes len pre peniaze alebo druhá vec má viac sexuálnych skúsenosti. Málokedy sú dnes ľudia spolu že sa ľúbia ide hlavne iba o sex a peniaze to nie je láska si myslím a ak vám to bude klapať vek nehrá žiadnu rolu a nech vám to vydrží teda
pod slovnym spojenim 14 rocny chalan si predstavujem mojich spoluziakov co sa nahanaju po triede a tvaria sa ze su pokemoni..takze asi taka ako oni..tak je to uplne v poriadku..
ale inak...naco sa pytas ked aj keby sme ti vsetci zahlasovali za NIE..tak sa s nim nerozides...
takých som ešte nevidel a myslím, že asi aj tažko volakedy uvidim, je to uplne absurdne, kedže dievčata su svojim sposobom v tomto smere vyspelejšie, nemali by si čo povedat, 14 a 16 , v žadnom pripade, česť zvlašnym vynimkam no...
nie, lebo urcite sa to neobmedzuje len na chodenie za ruky a bozky. takze ked ma aspon jeden z dvojice 15 rokou, musi mat aj druhii minimalne 15 rokou.
secia len fyzicku vyspelost spominate....ja by som asi nikdy nechodil s 15naskou ani keby vyzerala staro ako moja mati, sak tie je problemiky by som nemohol pocuvat, by som bud seba alebo ju obesil
a pridám "trochu" extrémnejší príklad: ujo spoznal svoju manželku keď mala 14 a on 24! všetci im do toho samozrejme pičovali, ale oni sa nedali, počkali do je 18, vzali sa a majú stále skvelý vzťah a očakávajú druhé dieťa.
Ja si teda vôbec neviem predstaviť, žeby som chodila s nejakým 14 ročným, tá predstava mi príde celkom vtipná... Tak jasné chalanovi by sa to páčilo ale tej babe... no neviem neviem, ani keby som bola brutal zúfala nezačala by som si s takým mladím(okej, pár výnimiek, môže byť aj v tom veku celkom rozumných, ale veď predsa 16 ročna baba, zmýšla úplne inak ako 14 ročny chalan a to teraz vôbec nemyslím zle, každý si predsa prejde tým vekom a čím je starší tým je vyspelejši...)
no neviem neviem ... kamarát chodil so staršou babou pol roka ..klapalo im to len zase potom sa začali hádať za totálne debiliny ..ale to robilo aj to že boli spolu každučičký deň ... myslím že je to dosť málo prípadov ktoré sú takto spolu
no podla mna je to normalne.. mam 20 rokov a mam 17 ročneho priatela s ktorým chodím už rok a pomaly deväť mesiacov.. na svoj vek je už dospelý.. ma uplne ine spravanie ako ostatny chalani.. a milujeme sa.. vek je len číslo.. laska hraje rolu vo vztahu a nie vek!!! madona ma o 23 rokov mladsieho.. a?? nejaky problem?? nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
163 komentov
a pochybujem že by neakeho 13ročneho chcela daka šestnastka,jedine keby bola fajnovo zaostala či čo..alebo chalan extra vyspely..
A v 16tich rokoch to este spadalo aj do mojej hranice....
poznam 1-2takych, čo ma chalan 18(mentálne možno 12) a má babu 21 ročnu,ktorá je bohvie jaká sliepka,no že radšej pomlčím... omfg
a poznam aj 15ročneho chalana ktorý chodí s 19ročnou už vyše roka, a aj tá baba stojí za to,a ani chalan neni decko
ale inak...naco sa pytas ked aj keby sme ti vsetci zahlasovali za NIE..tak sa s nim nerozides...
zbytocna anketa podla mna..
naopak zas baba 14 , chalan 16, to je ideal....
aj ked 16 rocne dievcata robia hovadiny same o sebe ak neni dost vyspela coz vacsina neni alebo si to len myslia
a pridám "trochu" extrémnejší príklad: ujo spoznal svoju manželku keď mala 14 a on 24! všetci im do toho samozrejme pičovali, ale oni sa nedali, počkali do je 18, vzali sa a majú stále skvelý vzťah a očakávajú druhé dieťa.
Ja si teda vôbec neviem predstaviť, žeby som chodila s nejakým 14 ročným, tá predstava mi príde celkom vtipná... Tak jasné chalanovi by sa to páčilo ale tej babe... no neviem neviem, ani keby som bola brutal zúfala nezačala by som si s takým mladím(okej, pár výnimiek, môže byť aj v tom veku celkom rozumných, ale veď predsa 16 ročna baba, zmýšla úplne inak ako 14 ročny chalan a to teraz vôbec nemyslím zle, každý si predsa prejde tým vekom a čím je starší tým je vyspelejši...)