To 6. Ja som sa nesmiala na nom že plače aj ked to tak asi vyznelo, to je podla mna uplne normálne, aj ked nenávidim ked chlapci plačú, cítim sa vtedy taka bezmocna ze im neviem pomoct...
ja som sa smiala pre tú vec pre ktorú on plakal, niekedy je to tak zvláštne absurdné.
Dreamagall - samozrejme rozumiem. A myslíš že mi sa necítime bezmocne keď plačete vy?? Je to také isté ako keď plače chalan a ty mu nevieš ako pomôcť. Začnite plakať obidvaja a je to vyriešené
Je to úplne normálne podľa mňa. Môj priateľ tiež plakal niekoľkokrát - a vždy to bolo v takej situácii, čo sa nejako týkala aj mňa...a mne to náhodou prišlo takým tým svojím zmyslom krásne...lebo viem, že to bežne nerobí a vtedy sa proste rozplakal..."pre mňa" - /pozor - nie kvôli mne!!!/
takže áno, dokonca ocením, ak muž prejaví svoje city...a aj plakaním...
D170: hm podla mna ani nie, ked place holka aj ked je to bezmocna situacia, tak radsej budem ten co to drzi v sebe, budem ten "stlp" a budem robit vsetko preto aby to dotycnu preslo.
a co nemoze plakat ? kazdy ma iny styl prejavovania emocii... niekdo je na pohrebe a nevyroni ani slzu a niekdo reve 2 dni aj ked toho cloveka ani nepoznal... aj u nas to bolo jeden brat plakal , druhy nie .... proste kazdy znasa vsetko inak ... ja si zanadavam a poviem si svoje aj na druhu stranu , vykecam sa kamoske a som s tym vyrovnana , iny zase placu , dalsi skacu pod vlaky , alebo mame aj ten este styl moj oblubeny EMO co rece vsade naokolo a kresli si po ksichte
moj byvaly priatel plakal kvoli mne preto som ho nechala ( ale ostaneme iba kamarati) mylsim ze nieje to normalne...lebo chalan musi byt odvazny a nemoze plakať
Myslim, ze to je okej. Podla mna neplati veta "Ved chlapci nelplacu.. " ci co.
Sami teraz vsetci vidime, kolko chlapcov sa nam uz rozplakalo
Aj ja som sa s tym stretla, konkretne moj brat plakal.. raz kvoli laske a druhy krat, kvoli trochu horsej veci, myslim ze uplne opravnene, preto sa mi to zda normalne, vobec nie trapne..
jasné že je to normálne, jediný dôvod prečo väčšina chlapcov neplaču je ten, že je im od malička do hlavy vtĺkané že majú byť silný a že plaču iba baby.
podla mna je to normalne a dost caste skoro kazdy druhy chalan place doma do vankusa len sa o tom tolko nehovori lebo vsetci si myslia ze to len baby su tie urevane naivky so zlomenymi srdciami
A ci sme stroje? nemozme mat svoje pocity,proste ked je to silne tak nie je zle ak si chlap aj poplace,ale tak zas nesmie byt ziadna padavka. Proste mal by sa rychlo spamätat a triezvo pozerat na svet,on ma byt oporou.
myslim ze ano,ked baby sa trapia a placu preco by nemohli aj chalani?key vidim chalana plakat koli laske napriklad mojho frajera tak by mi zmeklo srdienko...
popravde mozno sa vam budem zdat chladny ci velky macher ale ja by som neplakal aj keby mi zomru rodicia...neviem nejak ma uz nedokaze nic rozplakat a dievca uz vobec nie...ved vzdy pride ina tak co
aha ja viem kedy si v krcme nie nahodou v bare????hh tak to som aj ja plakala uz na milion miest a aj som sa snazila vyjebat sa na to a neplakat byt co najviac optimista ale je to tazke
podla mna je to tiež uplne normálne...v minulosti by sa to možno považovalo za prejav slabosti,ale ted určite nie..je pekné,ked chalan prejavá svoje city a nebojí sa aj plakať,svedčí to o jeho láske a o tom,že ho to naozaj trápi...tiež som to viackrát zažila...
HEJ JE TO NORMALNE,JA TERAZ PREREVEM KAZDU NOC,Pol ROKA SOM SNOU CHODIL A ZRAZU MY POVEDALA ZE MA UZ NEMILUJE,STALE CAKAM A CCHEL SOM JU POZIADAT O RUKU,STALE MAM TEN PRSTEN....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
ja som sa smiala
Veď aj chalani sú ľudia a tiež majú city. Prečo by sme mi nemohli plakať keď vy sa vyplakávate každú chvíľu??
nie je to vobec trapne... teda aspon ja nic trapne na tom nevidim... ked dievcata mozu plakat, tak preco nie chlapci?
ja som sa smiala pre tú vec pre ktorú on plakal, niekedy je to tak zvláštne absurdné.
Ja považujem plač za úplne prirodzený, či už plače baba alebo chalan...
A z vlastnej skúsenosti viem že to niekedy dosť pomáha keď si človek poplače...
takže áno, dokonca ocením, ak muž prejaví svoje city...a aj plakaním...
Ved poplakat si treba,mne to dokonca pride normalnejsie ako ked sa nerozplace...A ukaze to,ze city su ozajstne a nie hrane....
Sami teraz vsetci vidime, kolko chlapcov sa nam uz rozplakalo
Aj ja som sa s tym stretla, konkretne moj brat plakal.. raz kvoli laske a druhy krat, kvoli trochu horsej veci, myslim ze uplne opravnene, preto sa mi to zda normalne, vobec nie trapne..
-lebo maju zenu
-lebo nemaju zenu
Ono, ked si clovekk poplace, tak mu je aj lepsie. A to ze v krcme, tak to je pochopitelne a bezne.