@0mega1 ak narasties na 188cm omodreju ti oci, vypestujes si blond dlhe vlasy po pas, bradu, budes chodiaci metal a moj dodavatel mne zapovedanych latok budem to zvazovat psychicke vlastnosti sa mi vymenunavat nechce
@passko - podľa štatistík je nejak druhý najčastejší dôvod prečo ženy sexujú súcit, tretí "odmena", a na ďalších miestach sú len väčšie a väčšie psychologické absurdnosti, takže štatisticky to relatívne normálne vraj je
@midnight neuveris ale prave som bola aj inym uzivatelom pochvalena ze odkedy si piseme som napisala 10 normalnych viet a nie jak prijebana mozno dospievam
@greenlime jezis chcela to mat kvoli inemu dovodu ne to ze mala chut na sex. @midnight akoze moze to byt normalne ale u nej ne... @otvoreneokno tady nejslo o "udobrovanie" ale o neco ine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
dokaz ze si mi odpustila!!! / dokazem ti ze som ti odpustila!!!
uroven 1.stupna zs (ach)
(činy robia chlapa a... bdsm )
buď dobré dievča
druhu cast otazky ignorujem.. =D
@passko - podľa štatistík je nejak druhý najčastejší dôvod prečo ženy sexujú súcit, tretí "odmena", a na ďalších miestach sú len väčšie a väčšie psychologické absurdnosti, takže štatisticky to relatívne normálne vraj je
(preboha)