@pianokey ono sa to bere ako zelenina, ale tak je to tazke posudit aj ked sa to podla toho bere ze je to ovocie.... lebo patri do skupiny Solanaceae, ale zas patri tam aj: paprika, zemiaky, baklazan, goji, tabak.... takze asi tak.
napriklad melon neni ovocie, ale zelenina, lebo je to skoro to iste ako uhorka....
@flysser@dievcatko13@leilla@candy36@n0win0u ja som sa nechcela hádať! ja som sa len pýtala na váš názor, lebo moji sprostÍ (í) spolužiaci sa mi vysmievali aká som koza a nech mi to má niekto dokázať. tak som sa tu spýtala. vy máte svoj názor, ja mám svoj. povedala mi to moja sestra, ktorú tu asi všetci poznáte a podľa mňa je oveľa múdrejšia ako vy všetci dohromady. ale to je váš názor, do ktorého vám ja nemôžem zasahovať. ja som sa len opýtala! nemôžem za to, že vy máte iný názor ako ja! proste som bola zvedavá a tak som sa opýtala! tak prepáčte, že mám iný názor ako VY! a nemôžem zato, že mi nejde dobre slovina, ale možno je to spôsobené tým, že so chorá a hlava sa mi od bolesti ide roztrieštiť! týmto komentom som vás nechcela uraziť, len som vysvetlila, prečo tu je toto fórum.
@stenatko nie nečítala som ich, ale chcem, lebo ich má moja segra v knižnici. prečo?
@pianokey čo sa rozčuľuješ? keď vravíš, že máme vlastný, názor, tak prečo sa zaň na nás hneváš? a inak pochybujem, že je tvoja sestra múdrejšia ako my - označení v komente @31
@pianokey ak ti niekto povie že je paradajka ovocie a tak si o ňom pomysli že je kokot/piča a viac to nerieš, lebo ak o tom budeš zakladať fóra na birtzi tak si to ľudia pomyslia o tebe
@pianokey Tak si rozmysli, čo tvrdíš Na začiatku hovoríš, že si myslíš že je to ovocie, a keď tvoj názor podporím (lebo to naozaj JE ovocie, a hovorte si kto chcete čokoľvek) tak sa rozčuľuješ
@dievcatko13 ja sa nerozčulujem, len som hovorila, že každý má svoj názor ako môžeš vedieť, keď si ju ešte nevidela?
@tikalok len som povedala svoj názor ako všetci ostatný a tebe by bolo príjemné keby o tebe povedali, že si hlupák? ale mne je to vlastne jedno čo si o mne myslíš a oni tiež čo si o mne myslia
@flysser mne je to jedno, čo si o mne ľudia myslia a bola to len tázka.
@pianokey ja to proste viem pretože každý z nás, ktorých sa to týka vie niečo iné a tvoja sestra proste nemá šancu byť tak všestranná, aby všetko vedela - t.j. nemôže byť zároveň katolíčkou, budhistkou, moslimkou, letuškou, policajtkou, lekárkou, patologičkou, a botaničkou zároveň
@pianokey proste, že je nemožné, aby bola jedna osoba múdrejšia ako 4 iné - úplne odlišné osoby za predpokladu, že tá jedna osoba je približne na takej istej úrovni vzdelanosti...
pretože tie 4 osoby sa navzájom dopĺňajú... t.j. keď tá jedna osoba vie žehliť a z tých štyroch vie jedna prať, druhá zametať, tretia prať a štvrtá variť, tak je logické, že tie štyri osoby toho vedia dokopy viac!
a to osm is myslela, že väčší kokoti tu byť nemôžete, takto sa sprosto hádať s 12ročným deckom, ktoré má ešte aj pravdu, áno ľudia, naozaj ste sa ukázali, gratulujem vám
čo sa týka hnitia a dozrievania, je pravda že ak necháš nedozreté jabko na slnku, dozreje a až potom prezreje a zhnije, ak necháš nedozretú papriku na slnku, nedozreje ale zhnije
@pianokey nabudúce sem nepíš zlatko, tu múdru odpoveď nedostaneš
@stenatko ona to má odtiaľ, len si nepamätá, keď bola menšia sm jej to čítala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
@candy36 áno ale menej ako zelenina šak to skús daj dakam napr. jabko a papriku a uvidíš
@14michelle03 hej ale kukni tuto vyššie na môj názor nemusíte súhlasiť, ale šak každý má svôj názor
zatriedte to medzi lulkovite ci ako to je a mate pokoj
ja zas musím stále niekoho hľadať,kto mi zje bielko z vajíčka. žltok mam rada
napriklad melon neni ovocie, ale zelenina, lebo je to skoro to iste ako uhorka....
to keď je akože červená paprika ešte len zelená, tak ona ako dohnije do zrelej červenej papriky, hej?
a tie naše hnilé jablká v pivnici, oni sú vlastne zelenina...
a ešte tá hrubka, že moji sprostÝ spolužiaci
@stenatko nie nečítala som ich, ale chcem, lebo ich má moja segra v knižnici. prečo?
veď ja sa nehádam, ja sa len smejem
to, či je to ovocie alebo zelenina, mi je srdečne jedno... mňa len pobavila tá dedukcia
Sorry ale toto je jasný znak sichzofrénie
@tikalok len som povedala svoj názor ako všetci ostatný a tebe by bolo príjemné keby o tebe povedali, že si hlupák? ale mne je to vlastne jedno čo si o mne myslíš a oni tiež čo si o mne myslia
@flysser mne je to jedno, čo si o mne ľudia myslia a bola to len tázka.
pretože tie 4 osoby sa navzájom dopĺňajú... t.j. keď tá jedna osoba vie žehliť a z tých štyroch vie jedna prať, druhá zametať, tretia prať a štvrtá variť, tak je logické, že tie štyri osoby toho vedia dokopy viac!
čo sa týka hnitia a dozrievania, je pravda že ak necháš nedozreté jabko na slnku, dozreje a až potom prezreje a zhnije, ak necháš nedozretú papriku na slnku, nedozreje ale zhnije
@pianokey nabudúce sem nepíš zlatko, tu múdru odpoveď nedostaneš
@stenatko ona to má odtiaľ, len si nepamätá, keď bola menšia sm jej to čítala
zvláštne, že vtedy si to mysleli viacerí z vás.
keď budeme o zemiakoch, paprike či ľuľkovci zlomocnom vravieť ako o ovocí, potom uznám, že je to ovocie