čo na tom môže byť podvod? je to normálna relácia, v ktorej sa pýtajú primitívne jednoduché otázky, ľudia tam volajú, nie sú prepojení do štúdia a čakajú na linke, zatiaľ čo sa im sťahuje kredit a tie časomiery sú totálne zbytočné, keďže tam ľudí aj tak neprepoja a vo väčšine prípadov tam prepoja práve niekoho zo štábu... len malé deti a naivní ľudia tam volajú
je to podfuk istym sposobom.. pretože oni za jedno zavolanie pytaju 1.494 € a najprv nechaju nech im vyvolava spusta ludi.. a ked maju už napratane vela ludi že volaa tak jedneho pustia ....oni chcu len zarobit na tom ..n tych telefonatoch... su to idioti.... ssry zy vyraz ale vazne !!.. sem tam to kukam a celkom v poho ale inak jaaajha.. heh
@drejka zlý pokus o sarkazmus? Sarkazmus je uštipačný, bezohľadný výsmech sprevádzaný cynickým autorským postojom. Predstavuje najvyšší stupeň irónie. To všetko môj komentár spĺňa.
nie je to podfuk, proste len štatistika, zavolá 20-30 ľudí, všetkých nechajú nejakú dobu čakať a potom oznámia "je nám ľúto, skúste znova". je to audiotexové čislo, takže za minútu zaplatíte od 2 do cca 4 eur, čiže tých 20-30 ľudí proste zarobí na toho jedného čo sa dovolá a dá správnu odpoveď (a ak nedá správnu, tak zasa zarábajú na ďalšej várke, kým niekoho prepoja)... rovnaký princíp ako akákoľvek lotéria...
nechaju ludi volat, ludia typuju sprostosti(kedze urcite pri teme auta s A tam nebude Skoda ale neco co nikto nepozna) a akonahle naskoci napoveda, nepustia vas a pri zavolani sa ozve akurat boli ste zaradeni do klubu nonstop sanca....cize...podvod....a jeden z dokazov: vzdy vyhravaju tie sumy zaradom....nahoda???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
*Volajte,volajte chcem rozdať peniažky....tak volajte na čislo ???????*
súhlas s @2
alebo už je trápne ako stále že "Réžia, skúste či funguje zvonček!" a pritom to oni tam neprepoja ludi
alebo ona minule povedala: "Dobrý večer, kto je na linke?" a pritom to vysielaju okolo obeda
a vteda tá diváčka tiež povedala dobrý večer
ale to naozaj povedala štyry LUNY a nie nuly!
Dala tam veľmi primitívnu otázku a ja som tam zavolala ale nikto sa mi neozval a ešte tomu mi zobrali kopec penazí
Oni tahajú len z ľudíi čo zavolajú peniaze
napr 5 sa dovola tak teda 4 sa nedovolaju a tak niako to ide ....
4xRTOL5BuPgsAbp3bm1AQ&page=20&ndsp=15&ved=1t:429,r:1,s:253&biw=1063&bih=647" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.google.sk">» www.google.sk/imgres?imgurl=h...
ved to ide normalne v telke, som si ista že tie peniaze normalne doručia ludom, tak aky podfuk to može byť? podfuk v čom?
nie je to podfuk, proste len štatistika, zavolá 20-30 ľudí, všetkých nechajú nejakú dobu čakať a potom oznámia "je nám ľúto, skúste znova". je to audiotexové čislo, takže za minútu zaplatíte od 2 do cca 4 eur, čiže tých 20-30 ľudí proste zarobí na toho jedného čo sa dovolá a dá správnu odpoveď (a ak nedá správnu, tak zasa zarábajú na ďalšej várke, kým niekoho prepoja)... rovnaký princíp ako akákoľvek lotéria...
ved aj toto nieje podfuk.....
MOHLI??????????????